Legjobb dezodor, ami bevált? (Jó izzadásgátló)
Figyelt kérdés
Sokféle dezodort kipróbáltam már, de ugyanúgy izzadok. :/ A rexona jó?2013. jún. 24. 20:49
3/13 anonim válasza:
én rexonát használok, és én is izzadok nagyon, de én már próbáltam mindenfélét és egyikse jó, te is próbáld ki mindet és ha egyik se használ, akkkor a gyógyszertárban tudsz venni izzadásgátlót, amivel ha fürdés utáne bekened magad, akk nem fogsz ozzadni, de ez már tényleg csak végső eset legyen, én sajna apűtól örököltem és tesóm is.
4/13 anonim válasza:
uh ez nekem is jól jött utolsó. én is nagyon izzadós vagyok és már mindent kipróbáltam. remélem ez segít. köszönöm én is a választ! :)
5/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy fújós, vagy zselés...nekem a fújósból a Rexona, Dove, Nivea bevált, zselésben meg csak a Lady Speed Stick
6/13 anonim válasza:
Én extrém izzadós, gyorsan büdösödő fajta vagyok, lány létemre :( az új Rexona, ami marha drága, de nagyon jó - még tizensok óra izzadás után sincs szagom!!
A gyógyszertári cucc a solutio antisudorica - ezen a néven keresd, szintén jó, de az a teljes izzadást leállítja, nekem az brutálnak tűnt. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy hosszú távon egészséges azt használni.
7/13 anonim válasza:
nekem a Dove vált be, sokáig érzem az illatát
de előtte esténként Solutio Antusudorica-val kenem be a hónamalját
8/13 anonim válasza:
én serdülő korban voltam úgy, hogy akár milyen izzadásgátlót használtam izzadtam ezek nem váltak be mint pl : (a fa,nive avonos vagy rexona és a többi hasonló aztán vettem) adidast az jóval drágább de a legjobb volt mivel nem izzadtam a mai napig azt használom pedig annak már 4éve:) a legjobb a kék és ezüst kupakos:)és csak golyóst vegyél az intenzívebb mint a stift vagy a spray..
9/13 anonim válasza:
Bodymed-Izzadás gátló gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban lehet kapni. 100ml 890ft ( ahol én vettem)
10/13 anonim válasza:
Csajok! Tudom, hogy régi kérdés de hátha valaki még olvassa. Borotalco golyós dezodorját próbáljátok ki, rossmann-ban lehet kapni 1000 Ft-ért! Nagyon durván hatásos, semmit nem izzadok amióta ezt használom, ráadásul az illata is egész nap kizart. Kellemes, púderes illata van. Az árát se sokaljátok, nekem 5 hónapig tartott. Kremmania nevű oldalon rengeteg pozitív éleményt írtak róla, másoknak is bevált! Nekem csak ez jött be, már a gyógyszertári izzadásgátlót is próbáltam amiről beszéltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!