Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Legjobb dezodor, ami bevált?...

Legjobb dezodor, ami bevált? (Jó izzadásgátló)

Figyelt kérdés
Sokféle dezodort kipróbáltam már, de ugyanúgy izzadok. :/ A rexona jó?

2013. jún. 24. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem a NIVEA vált be
2013. jún. 24. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Adidas és Fa
2013. jún. 24. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
én rexonát használok, és én is izzadok nagyon, de én már próbáltam mindenfélét és egyikse jó, te is próbáld ki mindet és ha egyik se használ, akkkor a gyógyszertárban tudsz venni izzadásgátlót, amivel ha fürdés utáne bekened magad, akk nem fogsz ozzadni, de ez már tényleg csak végső eset legyen, én sajna apűtól örököltem és tesóm is.
2013. jún. 24. 21:20
 4/13 anonim ***** válasza:
uh ez nekem is jól jött utolsó. én is nagyon izzadós vagyok és már mindent kipróbáltam. remélem ez segít. köszönöm én is a választ! :)
2013. jún. 24. 21:34
 5/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy fújós, vagy zselés...nekem a fújósból a Rexona, Dove, Nivea bevált, zselésben meg csak a Lady Speed Stick
2013. jún. 24. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Én extrém izzadós, gyorsan büdösödő fajta vagyok, lány létemre :( az új Rexona, ami marha drága, de nagyon jó - még tizensok óra izzadás után sincs szagom!!

A gyógyszertári cucc a solutio antisudorica - ezen a néven keresd, szintén jó, de az a teljes izzadást leállítja, nekem az brutálnak tűnt. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy hosszú távon egészséges azt használni.

2013. jún. 24. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem a Dove vált be, sokáig érzem az illatát

de előtte esténként Solutio Antusudorica-val kenem be a hónamalját

2013. jún. 25. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
én serdülő korban voltam úgy, hogy akár milyen izzadásgátlót használtam izzadtam ezek nem váltak be mint pl : (a fa,nive avonos vagy rexona és a többi hasonló aztán vettem) adidast az jóval drágább de a legjobb volt mivel nem izzadtam a mai napig azt használom pedig annak már 4éve:) a legjobb a kék és ezüst kupakos:)és csak golyóst vegyél az intenzívebb mint a stift vagy a spray..
2013. jún. 26. 13:08
 9/13 anonim válasza:
Bodymed-Izzadás gátló gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban lehet kapni. 100ml 890ft ( ahol én vettem)
2013. okt. 26. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Csajok! Tudom, hogy régi kérdés de hátha valaki még olvassa. Borotalco golyós dezodorját próbáljátok ki, rossmann-ban lehet kapni 1000 Ft-ért! Nagyon durván hatásos, semmit nem izzadok amióta ezt használom, ráadásul az illata is egész nap kizart. Kellemes, púderes illata van. Az árát se sokaljátok, nekem 5 hónapig tartott. Kremmania nevű oldalon rengeteg pozitív éleményt írtak róla, másoknak is bevált! Nekem csak ez jött be, már a gyógyszertári izzadásgátlót is próbáltam amiről beszéltetek.
2017. febr. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!