Tényleg nem jön be egy ilyen/hasonló alakú lány?
Figyelt kérdés
Volt egy kérdés nemrégen itt, ahol megkérdezték hogy az ilyen alakú lányok még elmennek-e. De nem találom újra meg. Érdekelnének a vélemények, mert nekem is hasonló alakom van.
2013. jún. 23. 17:41
1/15 anonim válasza:
hát ebből nem sok látszik... De én általában az arcot nézem, az alak csak másodlagos
2/15 anonim válasza:
Rosszabb képet szerintem akarva se találtál volna...
Küldj magadról egyet privátban és megmondom beleférsz a jó kategóriába;)
3/15 anonim válasza:
Ezzel mi a baj? (A csámpás lábon kívül.)
Igaz lehet van rajta 1 kis felesleg a vastagabb combokból ítélve, de szerintem még nem vészes.
4/15 anonim válasza:
Azt a csámpi mindenedet! Hogyan tudtál így beállni?
5/15 anonim válasza:
szerintem egy előnytelen nadrág van a képen. egy kicsit feszesebb nadrág sokat dobna az alakján, persze a csípőn a hurkát ne dobja ki, már ha van.
6/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond hogyha egy lánynak ilyen alakja van (legalább is nekem)
8/15 A kérdező kommentje:
nem én vagyok, a képet csak találtam. de ne a beállást nézzétek. Képet nem küldök, mert eltünt minden adat a gépemről.
2013. jún. 23. 17:47
9/15 anonim válasza:
Ebből aztán semmi nem jön le. Valami jobb képet kereshettél volna, hamár úgyse te vagy rajta.
10/15 anonim válasza:
Hát... Nekem ez már kicsit túl sok. :D
Fogyhatna/formásodhatna kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!