Szerinted ki a tíz legszebb lány/nő/hölgy azok közül, akit eddig láttál? Kérek szépen képeket is mellékelni a 10-es lista tagjairól.
1. Olivia Wilde
2. Anyukám
3. Anyósom
4. Egy lány a városomból
5. Palvin
5. Rita Ora
6. Katy Perry
7. Gemma Aterton
8. Mila Kunis
9. Jessica Lowdens
10. Kat von D
20/L/hetero
Nem sorrend szerint, de hírességek/internetes személyiségek között őket tartom a legszebbnek:
Taylor Swift: [link]
Kaya Scodelario: [link]
Macbarbie07 (youtubeos lány): [link]
Emily Rudd: [link]
Rosie Huntington-Whiteley: [link]
Kate Upton: [link]
Doutzen Kroes: [link]
Palvin Barbi: [link]
Brittany Snow: [link]
Sara Paxton: [link]
1. Avril Lavigne
2. Scarlett Johansson
3. Egy évfolyam társam. Nem tudom a nevét, de egyszerűen gyönyörű!
4. Alissa White-Gluz
5. Keira Knightly
6. Olivia Wild nálam is szerepel a listán
7. Cote de Pablo
8. Ali Larter
9. Evangeline Lilly
10. Amilie de Ravin
18/L biszexuális. :)
/ hetero lány vagyok
nincs sorrend meg lista
-Troian Bellisario
-Saoirse Ronan
-Ashley Benson
Kedves Hozzászólók!
Mindegyikőtöknek külön köszönöm, hogy írtatok és ilyen figyelmesen elkészítettétek a listákat!
Örülök, hogy hetero- és biszexuális nőktől is kaptam választ. Remélem, hogy homoszexuális lányok még fognak írni listát ide.
Nem tudom, hogy jön-e még válasz a kérdésemre, de eddig még nem érkezett reagálás fiúktól – pedig igazán kíváncsi vagyok arra, hogy a hímnem milyen listákat állítana össze.
Tetszett, hogy többen belefoglaltátok a listáitokba a rokonaitokat, ismerőseiteket és megértem, hogy róluk nem mellékeltetek fotókat – persze, nagyon kíváncsi vagyok rájuk!
És hogy miért kértem a top 10-es listát tőletek?
Pár nappal ezelőtt kerestem a neten 100-as listát fiúkról, férfiakról és amikor megnézegettem néhány ilyen összeállítást... röviden összefoglalva: nekem NAGYON nem tetszettek a fotókon szereplő fiúk és akkor felcsattantam, hogy „Bezzeg nőkből mennyi szépség van, az ő képeikből gyorsan és kapásból összerakok egy listát!” Hamar neki is kezdtem és akkor döbbentem meg azon, hogy a nők, akiket korábban nagyon szépnek láttam, ma már nem is tetszenek. Ehhez hozzátartozik az, hogy nem nagyon ismerem a hírességeket. Ezért is kértem tőletek azt, hogy képet is mellékeljetek a listához, mert gondoltam, hogy nem fogom ismerni a mai szépségeket. Így is volt, sok mindenkit nem ismertem azok közül, akiknek megírtátok a nevét. Le vagyok maradva, de most egy kicsit képbe kerültem. Köszönöm a fotókat, szép képeket kaptam, szép hölgyekről! Tetszenek a listák! Köszönöm a lelkesedéseteket és a sok választ! Nagyon aranyosak vagytok! Mindegyikőtöknek zöld kezet adtam!
Visszatérve a fiúk listájához: ha ráértek valamikor és van kedvetek, összeraknátok egy top 10-est férfiak nevével is?Kiírtam a gyakorikerdesek.hu oldalra a kérdést, itt megtaláljátok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!