Fiúk, ti tényleg undorítónak találjátok egy lányon, nőn a tetoválást?
undorító dolog, az önkifejezés egy formája, rendszerint nem tartozik hozzá túl értelmes valaki...
Egy értelmes ember fejezze ki magát a cselekedeteivel, a beszédével, a természetes szépségével.
Annak idején a rabok, bizonyos törzsekben, matrózok tetoválták össze magukat, vagy egymást, így akartak "veszélyesebbnek" tűnni, vagy előkelőbb helyet elfoglalni a ranglétrán.
Nagyon régi története van, szinte már beleivódott a genetikába is, talán ezért van az, hogy bizonyos emberekből nagy ellenszenvet vált ki, én például nagyon lenézem az ilyen embereket, kb úgy közelednék hozzájuk mint egy börtöntöltelékhez, vagy valami megbélyegzett emberhez.
kedves utolsó, nem gondolod, hogy túl előítéletes vagy? van rajtam jó pár tetoválás, ahhoz képest 2 diplomám van, családapa vagyok, feleségemmel évek óta élünk boldog párkapcsolatban, és mégsem vet meg senki. gondolkozz el.
kérdező: nekem vonzó is.
Bocs, hogy lányként beleszólok.
Még 1 fiúval se találkoztam akit zavarna, persze nekem a bordáimon van, így először rólam alkotnak véleményt. Ha szóba kerül, megmutatom, ha érdekli a másikat. Sőt, sok embernek nagyon tetszik, hogy van. A barátom meg kifejezetten szereti, mert fogta végig a kezem, és látta mennyire szenvedek, szóval neki valóban ez 1 "bélyeg" rajtam, hogy milyen kemény csaj vagyok. :)
Aki emiatt lenézi a másikat, azzal meg nem érdemes ismerkedni, mert akkor lehet más bántó előítéletei is vannak. Legalábbis én így látom.
Én azt érzem, amit látok, ösztönösen:
Rendellenesség, elváltozás.
A színesek pedig úgy néznek ki, mint egy hatalmas seb.
Ezért nekem nem lehet más, mint visszataszító.
Természetesen egy testi hibás embert is lehet szeretni, nekem sok jóbarátom van hatalmas tetoválással, de kerülöm a szememmel ha tehetem hogy ne tévedjen oda (nyáron ha olyan a ruházat), mert akkor kínos lenne az arckifejezésem.
A kérdés nem vonatkozott arra, hogy levonok-e következtetést az illető jellemére vonatkozóan, de elkerülhetetlen ez is.
Én bárkin undorítónak tartom a tetoválást. A primitív, ostoba, majmoló emberek hordanak ilyet. A sok h.ülye abba nem gondol bele, hogy mondjuk 50-60 évesen a lógó bőrükön nagyon gázul fog mutatni egy tetoválás, ami fiatal korukban jól állt rajtuk. Ez a test megcsonkítása, amit ha megunnak soha nem tudnak leszedni, ha leszedik életük végéig ott marad a hege.
Pontozzon le bárki, nem érdekel, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!