Mi a véleményetek az alakomról? (Kép)
Figyelt kérdés
Felvehetem ezt a fürdőruhát mások előtt?
Vagy ki se merjek egyáltalán menni a fürdőbe/strandra/partra?
16/L
2013. jún. 21. 14:26
31/43 anonim válasza:
mennyi álszent ember, hihetetlen. hát a tökéletestől sajnos messze vagy, de úgy igazából simán vállalható az alakod. csak a lábaid nem szépek, sportolnod kéne valamit. pár kiló nyugodtan lemehetne. de persze lehet, hogy csak irigykedek. ;)
32/43 anonim válasza:
a hasad szép lapos de a combod elég vastag :/
33/43 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon(!) messze állok a tökéletestôl.. sôt, még az elfogadhatótól is.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2013. jún. 24. 12:25
34/43 anonim válasza:
szerintem igen jó alakod van, nyugodtan vedd fel ezt a bikinit!
35/43 anonim válasza:
ja igen. pasi vagyok. nekem bejön a formád. nincs vele az égvilágon semmi baj!
37/43 anonim válasza:
jó a fürdőrucid :) nekem is hasonló az alakom ... gyúrj rá combira és még jobb lesz XD
38/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
Nagyon örülök minden válasznak (fôleg az építô jellegûeknek). Elkezdtem edzeni. Remélem, jövô nyárra már elfogadható lesz az alakom.
Mindenkinek adom a zöld pacsit:)
2013. júl. 11. 10:13
39/43 anonim válasza:
nagyon csinos vagy, semmi baj nincs se a comboddal, se a fenekeddel, se semmiddel. takargatni strandkendővel? hagyjuk már, ne hallgass az ilyesmikre.. nyugodtan menj strandra, és gyűjts még be egy kis barnaságot is:)
40/43 anonim válasza:
inkább rád hallgasson, olyan jókat mondtál. téged az zavar, hogy tenni akar érte, hogy jobban nézzen ki? inkább vennél róla példát. te vajon mindenhez így állsz hozzá? semmi se rossz, semmi se számít, mindent fogadjunk csak el úgy, ahogy van, és ennyi. hol tartana a világ, ha mindenki ilyen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!