Mi a véleményetek a vákumos mellnagyobbítorol?
Figyelt kérdés
vettem 1 vákumos kézipumpás mellnagyobbito gépet irna valaki h bevált e vagy sem?napont 30 percet használom 2 hete.2009. okt. 12. 18:35
1/5 anonim válasza:
nem rossz, de tudok jobb modszert:
kezratetellel vallalok mellnagyobbitast:D
2/5 anonim válasza:
Mitől nőne szerinted??? Max. a bőröd nyúlik meg, aztán mehetsz műttetni mert lógni fog. Még van ember, aki az ilyet beveszi?
3/5 anonim válasza:
én semmiképp nem használnám! milyen alapon nagyítaná szerinted? a bőrt nagyíthatja, ja, na de attól csak lógni fog. a mell zsírréteg nagyjából, és a vákumtól meg nem fog pont oda rakodni az a zsír... szerintem inkább picicici, de legalább feszes, mint nagy, de lógó! bár lány vagyok, és nincs mellbőség gondom, de ffi ismerőseim is így gondolkodnak!
4/5 anonim válasza:
Mielőtt megvetted akkor kellett volna utána nézned, kérdezned hogy mennyire hasznos.
Szerintem a vákum hatására a mirigyállomány megduzzadhat,bedagadhat( ami nem biztos hogy egészséges, jó dolog.De az majdnem biztos, hogyha használ is akkor se fog méreteket nőni max teltebb lesz.Úgy gondolom ha működne akkor nem feküdne annyi csaj kés alá,nem vállalná a műtét kockázatát
5/5 A kérdező kommentje:
arra vok kiváncsi h aki !!!!használta!!!!annak bejött e?
2009. okt. 19. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!