Itt komolyan minden ember így gondolkozik?
osztják az észt, hogy csak az a lány szép, aki nagyon vékony, izmos, szoliba jár, hosszú természetes barna v szőke haja van, mindenhova sminkeli magát és magassarkúba jár. Egy lányt a minap itt oltogattak, hogy nem szexi ha nagy a melle, biztos dagadt az illető, sokkal szebb az a-s meg b-s mell.
Mi van az emberekkel komolyan?? Mér kéne mindenkinek szoliba járni, és 45 kilónak lenni. Aki genetikailag vékony azokkal semmi bajom, de szánalmas hogy a média, meg mindenki azt nyomja az emberbe hogy csak akkor lehetsz szép és csinos hogyha ennyire vékony vagy. A nagy nőideálok mint pl Marylin Monroe se voltak csont és bőr és mégis nőiesek és szexik voltak. Ja és nem is járt szoliba egyik sem. Komolyan kezdem úgy érezni rossz időbe járok a földön..:D Ilyenkor amikor ilyen velem egyidős 18-20 éves fiúk pattognak h egy nő legyen igenis 50 kiló és 180 centi, mert aki ennél több az nem szép, nem csinos és le dagadtoznak olyan lányokat, akik normális testalkatúak, akkor azért elgondolkozok hogy ha az apjuk ezt látná mit gondolna melyik a nőiesebb..:D
szerintem sem azt díjazzák aki szoliba meg mindenhova sminkben jár.
180 centis lánynak meg eleve kevesebb esélye van,mivel a legtöbb fiú ez alatt van. :D
Mert Nem Monroe idejében vagyunk, akkor alig ismerték a fitness-t és más sportokat
Manapság igenis ha látszik rajtad hogy felesleged van tegyél érte hogy ne legyen, vagy ne csodálkozz ha nem kellesz majd olyannak aki mondjuk pont nem kedveli a teltet
Én el sem tudnám képzelni magamat kövér nő mellett, egyszerűen nincs benne semmi amit vonzónak találhatnék
Melyiket választanád?
Hát nem gyönyörűek? Enni lehet a popsijukról, meg kb bárhonnan
21/F
15 te még linkelni sem tudsz normálisan....
amúgy meg a sovány csajok sokkal több ge.ciskedést kapnak mint a kövérek úgyhogy ezen fölösleges vitázni mindenkit le lehet oltani valamivel csak valaki nem veszi magára....
engem is baszogattak mert sovány és magas vagyok (én férfi vagyok) mégsem kérdezgettem itt hogy miért ilyen szemetek az emberek egyszerűen nem érdekelt....
Azért amit 16.55 linkelt, az nagyon gáz kategória... :S
Szerintem ilyen az ideális NŐI (nem csitrilány) alak:
Ennyi. Valszeg ő is 55-60 kg.
23/F
Igen, de rajta látszik hogy vékony, de nem sovány, inkább kisportolt és egészséges, de látszik hogy nem koplal. Az izmokkal semmi baj nincs, és ha a napsütéstől barnul le, az nem olyan természetellenes narancssárga mint a szolizás :D
Amúgy az nem számít hogy barna vagy fehér-e a bőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!