Fül piercinget szeretnék. Hogy kezdjek hozzá? (bővebb lent)
Nekem a fülbevalóimat apukám szúrta itthon. Szerintem fölösleges annyi pénzt kidobni érte egy szalonba. A lényeg, hogy steril tűvel legyen kiszúrva. És szerintem ne magadnak csináld, lehet nem vagy elég határozott és akkor fájhat az egész.
Én kb 16 lehettem mikor az alap 2 lyuk mellé akartam az egyik fülembe még kettőt. Mondjuk az egész fülemen végig akartam lyukakat, de csak lassan akartam haladni. És ettől anyum megijedt, de egy lyukat megengedett. Szerintem ezt kevés szülő nem engedi meg, ne félj tőle, mond, hogy szeretnél még két lyukat.
Hogy melyik oldalra azt szerintem te érzed, én valamiért bal oldalra akartam mindig is. De pl ha fél oldalt van elválasztva a hajad, akkor oda tetesd ahol jobban látszik, hiszen ez az egész értelme.
Egy cimpába szúrt fülbevaló elég hamar meggyógyul attól nem kell tartanod, hogy nem tudsz benne fürdeni vagy ilyesmi. Szerintem a teljes gyógyulás pár hét, de néhány nap után már nem is kell vele foglalkozni.
Azt nem tusom, hogy a tanárok mit szólnának hozzá, de nekem egy barátomnak 1 évig fel se tűnt, hogy az egyik fülemben két lyuk van, pedig nem takargattam. Nem hiszem, hogy ezt kivetetnék veled.
mivel ez nem piercing, hanem fülbevaló, elmész egy kozmetikushoz és fél másodperc alatt belövi a fülbevalót. felesleges szúratni. ahol én lövettem, 1000 ft volt. szerintem nem sok. :) nekem a jobb fülemben van 2 sima + egy helix piercing és a balban 1 sima. oda lövesd, ahol neked jobban tetszik :) amúgy szerintem ne otthon próbálkozz vele, inkább menj egy kozmetikushoz. fél pillanat alatt megvan, és minden infót elmond a tisztításról/mikor cserélheted ki stb.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!