Mennyire divat mostanság a szakáll/borosta a huszonévesek körében? Lányok, mennyire jön be nektek egy borostás/szakállas srác?
Figyelt kérdés
magyarul: borostás/szakállas vagy babaarcú pasik jönnek be jobban?2013. jún. 18. 23:58
11/14 anonim válasza:
Jól néz ki pár srácon a borosta, de fontos hogy ne igénytelen csöves kinézete legyen. :D Meg hát hiába jól néz ki, engem zavar ha egy sünnel kell csókolóznom, nem szeretem ha barátom szúr. :D Pedig nem áll neki rosszul. :D
12/14 anonim válasza:
Szeretem az igényes borostát, nagyon férfias. De szerintem csak a jóképű pasiknak áll jól. Ha kevésbé vagy helyes, maradj a sima, szőrtelen arcnál. Szakállat semmiképp se növessz.
13/14 anonim válasza:
szerintem próbáld ki, aztán ha nem jó, úgyis rádszólnak. vesztenivalód nincs :D
14/14 anonim válasza:
szakáll rulez! Sokkal menőbb mint a borosta, férfiasabb, határozottabb szebb. A borosta az olyan félmegoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!