Hullámdauer. Megéri?
Már meguntam a hajamat. ilyen se göndör se sima tipusú, már 2 éve egyenesítem és valami változásra vágynék.
ugye most bejött a divatba a hullámos haj, de megéri tartós hullámokat csinálni vagy inkább szenvedjek minden reggel 30 percet h magamnak kreáljak hullámokat?
Hullám dauer:
Tulajdonképpen dauer, de még sem! Csak laza hullámok,extra méretű csavaró lágy dauerhoz.
Akár elbűvölően hullámos, akár pimaszul kunkori, mindenképp lendület kell a frizurának. Változtass laposból hullámosra. Ne arra a nagyon erős, túl göndör hajra gondolj(az is megoldható =) ). Csak laza hullámok,extra méretű csavaró lágy dauerhoz. Sokszor szoktam hajtető emelésre is ajánlani, ha túl gyakran mosod meg a hajadat, ezzel tovább húzhatod.
ez a dauer mostanában engem is érdekelne. olyan a hajam, mint egy széna kazal. se egyenes, se göndör, hanem az az igazi csapzott, ha megszárítom.
igazából még nem nagyon értem ezt az egész dauer-dolgot :D:S
nem tudnátok nekem linkeket mutatni,hogy melyik dauer milyen hajat csinál? :S:) nagyon megköszönném (K)
nagyon egyszerű, ha rövid (5-10 centis) hajat daeroltatsz ilyen lesz :
[link] (csak nem ilyen csúcsos, hanem rendes fej formájú, mint az idősebb hölgyeknek ami általában van)
hogyha középhosszú (10-30 centis) hajat daeroltatsz akkor ilyen lesz:
[link] csak nem ennyire dús (sajnos nincsenek a googlen képek-.-)
ha extra hosszú hajat daueroltatsz (30 és afölött) akkor ilyen lesz:
de azt tudnod kell, hogy 1 hónapig még oké lesz, de utána ahogy fekszel, másnapra szétfekszed a göndör hajadat, és nagyon ronda lesz, a dauert pedig hetente max 2 alkalommal szabad mosni, és fésülni is csak mosás elöll, és mosás után szabad ritka fogú fésüvel, máskor NEM SZABAD, mert lefog esni a hajad szépen, szóval a dauert nehéz szépen tartani, ha bálokba mész, közvetlenül a buli elött 4 órával mosd meg, rakj rá sauma intenzív olaj PUMPÁS balzsamot, rakj rá valami gyengébb hajhabot, de ne sokat, jól borzold fel, és voilá, mikor megszárad szép göndörjeid lesznek, de ennél sokkal egyszerűbb, és jobb mód ha veszel szivacsos hajcsavarót, betekered vele mosás után, 3 napig szép göndör marad, de eztse szabad fésülni, és ezt csak hosszú hajra szabad, mert különben igazi afro sérót produkálnak, ami viszont kényelmes mert nagyon jól szellőzik ebbe a melegbe, és jó puha, szóval párnának is használhatod a hajad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!