Őszintén, szerintetek ronda vagyok? És mit gondoltok első rá nézésre?
2013. jún. 18. 18:18
1/24 anonim válasza:
Igaz, hogy ki kellett tekernem a nyakam, de megérte. Szerintem nagyon szép lány vagy! ;)
2/24 anonim válasza:
Nem tom ki mondta neked ezt a hülyeséget, de arra többet ne hallgass! Szép vagy! :)
3/24 anonim válasza:
Végre nem valami formátlan gebe mutogatja magát! Szerintem nagyon szép vagy és aranyosnak is tűnsz.
4/24 Dozsejodi válasza:
Első és sokadik ránézésre is szép vagy!
5/24 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm ,meg nyugodtam:)
2013. jún. 18. 18:29
7/24 anonim válasza:
Egyáltalán semmi baj veled. Első ránézésre pedig egy csinos,helyes,jó alakú,kedves kisugárzású hölgyet látok.
Esetleg lenne lehetőség megismerni is téged?
8/24 anonim válasza:
nem tennél fel új képet?alig bírom kivenni az arcodat,az alakodból nem látszik sok úgyhogy nem tudom értékelni,az öltözködésed viszont nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!