Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell használni a Veet...

Hogy kell használni a Veet gyantázókészüléket? Kell hozzá utántöltő ha kifogy?

Figyelt kérdés
[link] Még soha nem gyantáztam semmimet, borotvát preferálom.Szemöldökömet szokta kozmetikus gyantázni. De most találtam kedvező áron és gondoltam kirpóbálo,hátha tovább jó mint a borotva..
2013. jún. 17. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még soha nem csináltad menj előbb kozmetikushoz, ott megtapasztalod, hogy milyen, és sokkal olcsóbban jössz ki, mintha megvennéd a teljes készletet
2013. jún. 17. 13:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyantával nem csináltam még. De havi szinten(vagy ahogy úgy látom hogy gáz a helyzet vagy ugy látom hogy kell) borotválom.
2013. jún. 17. 14:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a kütyümütyü most 3500 ft a Rossmanban.
2013. jún. 17. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha gondolod vedd meg, de elsőként mindenképp azt javaslom, anyukád, lánytesód, barátnőd, valaki legyen ott, hátha neki kell befejeznie a műveletet. Mert ha nagyon fog fájni - ami szinte 100% hosszas borotválási időszak után - nem fogod magadat kínozni, és lehet, hogy az első csík letépése után feladod.

Viszont lemosó olajat és bőrnyugtatót se felejts el venni hozzá.

2013. jún. 17. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs tesóm,anyum meg nem ér rá és ő is inkább borotva párti:d Barátnőm nincs akit ilyenre meg tudnék kérni... Még talán legjobban a párom segitene.:D Hány csík kell hozzá vagy kézzel is lehuzható?
2013. jún. 17. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak papírral lehet. Lehet hozzá kapni különböző kiszerelésben, nem tudom mekkora a legkisebb, mert én mindig 100 db-osat szoktam venni.
2013. jún. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!