Nagyon tetszik a vertical labret piercing, de félek nem tudnám viselni. Akinek van ellátna valami tanáccsal/tapasztalattal?
aki nem tudná erről van szó: [link]
Nagyon tetszik, és szerintem nem is állna nekem rosszul, viszont volt már ajakpiercingem (medusa volt) és sosem gyógyult be igazán, lehet csak túl sokat maceráltam a számmal belülről azért, nem tudom miért, és amint barátom lett ki is vettem mert zavart a piercing, ha megcsókolt, igaz akkoriban nem volt a legjobb állapotban a piercing. Akinek van vertical labretja azt zavarja valamiben? úgyis amig gyógyul, vagy utána? csókolózásnál zavaró?? :D ez komolyan érdekel. Mert nagyon tetszik de félek hogy zavarna a mindennapokban
szia
nekem ugyan nincsen de volt szerencsém olyan csajt megcsókolni akinek volt, amit én éreztem ahhoz hasonlítható mintha az ajkunk között egy 3. valami lenne ami mocorog :D
Szóval nem volt útba, és fontos az ékszer megválasztása, ezen a képen biztonságos mert nem tud beakadni nagyon sehova
Gondolom kicsit fájhat mert elég sok idegvégződés van az ajkakban, ha csináltatsz és ápolod biztos csini lesz :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!