Hogy mondjam el anyukámnak hogy szőrteleníteni kéne ott lent? Már nagyon zavaró. Ráadásul jön a nyár meg a bikini :// 12/L
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el anyukámnak hogy szőrteleníteni kéne ott lent?2013. jún. 16. 19:09
11/15 1112 válasza:
Tipp csak: Közös borotvát szerintem ne használjatok! Könyörögj ki vagy szerezz sajátot!!
12/15 1112 válasza:
11. vagyok, nem én vagyok az anyja, ne aggódjatok:):)
13/15 anonim válasza:
Veszel egy borotvát hazamész raksz egy cédulát a fürdőszoba ajtajára hogy ne zavarj különben a fáraó átka lesújt rád aztán megfürdesz és leborotválod
15/15 momsz6 válasza:
Először is 12 évesen nem kéne még szőrteleníteni ott lent, vagyis oké, hogy zavar, de akkor is még csak 12 vagy. Másodszor a bikinivonaladat esetleg, azt megértem, mert tényleg ciki nyáron...Harmadszor minek kellene elmondd anyukádnak?? De ha el is mondod szerintem megérti, ő is volt 12 éves...:) Meg amúgy semmi értelme odalent szőrteleníteni, ha még nincs olyan barátod, akivel jó pár éve együtt vagytok és netalántán készültök ,,valamire,,. De a szüzesség elvesztése 12 évesen még nem a legjobb..;) Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!