Szerinted gáz ha valaki gyűjti a bikinis lányok képeit pendrive-on?
Biztos ilyen fétise van és azért gyűjt ennyi ilyen képet.
Most röhögni fogsz de én is láttam már ilyet, haverom adott kölcsön egy DVD lemezt, mert volt rajta néhány zene meg valami program is ami nekem kellett, és találtam az egyik mappába egy közel 800 MB-os mappát amibe tornadresszes lányokról készült képek voltak. Volt közte ismerős, voltak régi képek amik még a sulinkban készültek, akkor volt olyan amit külföldi tornássz lányokról szedett össze meg más-más sulikból. Akkor még a myvipen talált képek is voltak, meg iwiw képek is, ezekbe is ugyanilyen volt. Meg volt amikor a húgáról is volt vagy 20 kép amikor különböző dresszekben pózol neki. Ez régen volt már úgy 5 éve ha jól emlékszem. De elég furcsa volt. Meg akkor ő 15 éves volt és a barátnője is pózolt neki szintén dresszekbe, mondom jó ez még oké is, de a végén amikor totál lefagytam olyat is találtam amikor a haverom készített magáról ilyen képeket. Akkor olyan hátast dobtam hogy rögtön kiléptem és kiszedtem a lemezt. Azóta sem tud róla, nem hozom fel a témát, tudok a titkáról de kussolok róla nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni az ismerősei előtt sem, meg ugye próbálom elfelejteni ezt az egészet.
Ez már kicsit gáz amúgy, tudtam róla hogy ilyen fétise van mert általánosba sokáig voltunk osztálytársak és már 6. osztályban észrevettem hogy gerjed az összes lányra akin tornadressz volt. Nem egyszer volt amikor suli után bement a 8. osok tesi órájára, figyelni a dresszes lányokat, meg nem egyszer láttam hogy a talált tárgyaknál kutat dresszek után mert ott egy zsáknyi tornadressz volt amit az évek során szedtek össze, és bárki elvihette aki rászorult mert már akkor nehezen lehetett kapni.
Szóval ez nem annyira gáz, csak inkább kellemetlen lehet neki is hogy tudod a titkát, meg neked is hogy ilyeneket tudtál meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!