Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik undorítónak...

Csak nekem tűnik undorítónak a fültágító?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, ha rá nézek/ átnézek rajta. Ti hogy vagytok vele?

16/F

2013. jún. 16. 18:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A probléma ott kezdődik, hogy a testmódosítást (jelen esetben fültágítást) sokszor azok sem értik akik csinálják.

Nyilván itt nem a tinilányokra gondolok, az mindenki számára egyértelmű. A baj az, hogy ezek az emberek (akik fültágítót viselnek, tegyük fel nem divatból) nem értelmesen nyilvánulnak meg a másik oldal felé. Laktam Európában is, és ordít az emberekről az europeér mentalitás, nem néznek le azért senkit, mert őszinte a világ felé önmagát illetően. Nincsenek sértő pillantások, vagy beszólások (és ezt nem lehet érteni bármire,nem csak az extrém külsőre. Ezt a balkánon miért várnánk el bárkitől is?

Itt divat a beszűkültség, lassan akár megadóztathatnák, valószínű Magyarország adósságait fedezné a befolyó összeg. :)

2013. jún. 28. 14:43
 22/25 anonim ***** válasza:

* (és ezt lehet érteni bármire, nem csak az extrém külsőre)

Előző voltam.

2013. jún. 28. 14:44
 23/25 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés, ha "laktál" Európában, akkor most hol laksz ? :D amúgy köszönöm :D
2013. jún. 28. 22:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Jelenleg Magyarországon. (Mielőtt esetleg valaki félreértené, Európát nem földrajzilag értettem.)
2013. júl. 1. 05:12
 25/25 A kérdező kommentje:
értem :), köszönöm
2013. júl. 2. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!