Mennyi idő alatt nő vissza a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy most nagyon vékonyra, ráadásul nem is ugyanolyan formájúra van kiszedve a szemöldököm (kozmetikus csinálta...), és ez engem iszonyatosan zavar. Egyébként dús, sötét szemöldököm volt, valami ilyesmit: [link] szerettem volna, vagyis még mindig ilyet szeretnék. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt nő vissza? És amíg nő, addig mit lehetne vele csinálni, mert addig nagyon csúnya, ahogy jönnek elő a kis sötét szálak... :/2013. jún. 15. 19:05
1/4 anonim válasza:
Ricinus olajjal való kenegetés gyorsítja a növekedési folyamatot elméletileg.
A növő szálak... Hát, esetleg korrektor? Meg most jön a jó idő, napszemüveg. :D
Amúgy nekem általában két hét, de függ attól is, mennyire van elrontva..
2/4 anonim válasza:
szerintem próbáld meg szemöldökporral ami olyan színű mint a szemöldököd kicsit "kicsinosítani",berajzolni,hátha érőssebnek fog kinézni.aztán maximum lemosod ha nem jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbáltam szemöldökporral, valamivel jobb, csak így meg elég mű hatása van, de még ez a kisebb baj, engem legjobban tényleg a kis növekvő szálak zavarnak... :(
2013. jún. 15. 19:22
4/4 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdök, de sajna 1-2 hónapja nem igen akar visszanőni:( a jobb oldali már egész jó, de a bal oldali alig..engem is zavar, de nem tudok vele mit csinálni. Szerintem elmegyek majd kozmetikushoz, hogy legalább kicsit próbálja formára szedni, hogy csak azok a szálak maradjanak, amikre mindenképp szükség van:D már akkor is talán kevésbé lesz "bozontos":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!