Dm vs. Rossmann vs. Müller. Melyiket választanátok?
Eddig a Rossmannra esküdtem, mert a termékek többsége onnan volt, de mostanra már vannak olyan cuccok amiket csak a Dm-ben tudtam beszerezni. És ha összevetem, hogy melyik fontosabb, melyik nélkül lennék meg jól nem tudok egyértelműen választani.
Ti melyiket választanátok, ha csak 1 lehetne országba?
Kíváncsi vagyok nektek melyik a jobb és miért?
Mind a hármat nagyon szeretem, de ha választanom kell akkor dm. Mindent megtalálok amire szükségem van, a saját márkájukat egyszerűen imádom, folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, egyre több márkát vonnak be, mindig van valami újdonság és akció.
+az egyik kedvenc színem a lila :P
Ha egyet választhatnék akkor müller,mert nagy a választék.
Rossmannt jobban szeretem mint a DMet mert minden DMben ilyen balf.sz biztonsági őr van aki még betétvásárláskor is melletted áll...
Csak is a DM! Ha kombinálod a kuponokat,akkor tuti biztos,h magasan a legolcsóbb. A saját márkás pedig tök jó
Azon pedig elgondolkoznék kedves utolsó,h miért van rajtad a b.őr :) Lehet,h gyanús elem vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!