Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dm vs. Rossmann vs. Müller....

Dm vs. Rossmann vs. Müller. Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Eddig a Rossmannra esküdtem, mert a termékek többsége onnan volt, de mostanra már vannak olyan cuccok amiket csak a Dm-ben tudtam beszerezni. És ha összevetem, hogy melyik fontosabb, melyik nélkül lennék meg jól nem tudok egyértelműen választani.

Ti melyiket választanátok, ha csak 1 lehetne országba?

Kíváncsi vagyok nektek melyik a jobb és miért?

2013. jún. 15. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha csak egy,akkor egyértelműen a Müller,mert nagyobb és a választék is elég bő.Az ár pedig a Rossman és a DM közötti kategória.
2013. jún. 15. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
DM, bár utálom a lila színüket, de a saját márkás termékeik szerintem nagyon jók.
2013. jún. 15. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Hmm, ha csak egy? Akkor Douglas vagy Marionnaud.. A kettőt gyúrnám egybe legszívesebben! :D
2013. jún. 15. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Müller!
2013. jún. 15. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Mind a hármat nagyon szeretem, de ha választanom kell akkor dm. Mindent megtalálok amire szükségem van, a saját márkájukat egyszerűen imádom, folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, egyre több márkát vonnak be, mindig van valami újdonság és akció.

+az egyik kedvenc színem a lila :P

2013. jún. 15. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egyet választhatnék akkor müller,mert nagy a választék.

Rossmannt jobban szeretem mint a DMet mert minden DMben ilyen balf.sz biztonsági őr van aki még betétvásárláskor is melletted áll...

2013. jún. 15. 17:39
 7/9 Fanny1885 válasza:

Csak is a DM! Ha kombinálod a kuponokat,akkor tuti biztos,h magasan a legolcsóbb. A saját márkás pedig tök jó

Azon pedig elgondolkoznék kedves utolsó,h miért van rajtad a b.őr :) Lehet,h gyanús elem vagy:)

2013. jún. 16. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyanús elem az egész város? :)
2013. jún. 16. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossmann.:D Mivel Müller és Dm nincs nálunk.xddd De szerintem a Dm-et is szeretném.xd
2013. júl. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!