Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha internetes...

Mit jelent, ha internetes parfümrendeléskor az van a termék mellé írva, hogy teszter?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
azt jelenti hogy az az üveg nem kereskedelmi értékesítésre készült hanem arra hogy az emberek a boltban elfújkálják kipróbálásra. A koncentrációja kisebb mint egy rendes parfümé.
2009. okt. 10. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy szívás...
2009. okt. 10. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Kereskedelmi forgalomba nem vonható, ingyenes mintadarab (teszt)
2009. okt. 10. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Butuskák.

Ugyanolyan jó a koncentrációja, csak épp nem díszes csomagokba szállítják, így otthoni felhasználásra tökéletes.

2009. okt. 10. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

21:42 vagyok

"FONTOS: Az általunk árult teszterek hiánytalanok, nem voltak használva!

A teszterek tartalma és üvege megegyzik az original termékével.

A vásárló ha magának veszi a parfümöt - általában a dobozt kidobja - akkor minek is a szép doboz?

A teszterek egy részének nincs kupakja, csomagolása egyszerű kartondoboz. (fehér vagy barna színben)"

2009. okt. 10. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
"Butuskásnak": hiszi a piszi.
2009. okt. 10. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"butuska" vagyok

Tudod, amíg nem próbálod ki, addig ne állíts ki véleményt róla :) Én tesztert használok, ugyan olyan jó, mint barátnőm eredetije (ugyanarról az illatról van szó)

2009. okt. 10. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

Egy nagy probléma van a dologgal.

A gyártó a tesztereket mintának gyártja. Kereskedelmi forgalomba TILOS hozni, ugyanis érték nélküli mintaként nem fizettek érte ÁFÁ-t. Teljesen más a számlázásuk, könyvelésük. Amennyiben valaki ilyen árut pénzért ad, azzal adócsalást követ el. Ha külföldi gyártó termékéről van szó, akkor ráadásul 2 országban.

A tesztereket TILOS pénzért adni.

2009. okt. 10. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy még nem próbáltam ki? Egyébként meg az igaz, a tesztereket ingyen lehet fújkálni a drogériákban... arra vannak.
2009. okt. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!