Mit jelent, ha internetes parfümrendeléskor az van a termék mellé írva, hogy teszter?
Butuskák.
Ugyanolyan jó a koncentrációja, csak épp nem díszes csomagokba szállítják, így otthoni felhasználásra tökéletes.
21:42 vagyok
"FONTOS: Az általunk árult teszterek hiánytalanok, nem voltak használva!
A teszterek tartalma és üvege megegyzik az original termékével.
A vásárló ha magának veszi a parfümöt - általában a dobozt kidobja - akkor minek is a szép doboz?
A teszterek egy részének nincs kupakja, csomagolása egyszerű kartondoboz. (fehér vagy barna színben)"
"butuska" vagyok
Tudod, amíg nem próbálod ki, addig ne állíts ki véleményt róla :) Én tesztert használok, ugyan olyan jó, mint barátnőm eredetije (ugyanarról az illatról van szó)
Egy nagy probléma van a dologgal.
A gyártó a tesztereket mintának gyártja. Kereskedelmi forgalomba TILOS hozni, ugyanis érték nélküli mintaként nem fizettek érte ÁFÁ-t. Teljesen más a számlázásuk, könyvelésük. Amennyiben valaki ilyen árut pénzért ad, azzal adócsalást követ el. Ha külföldi gyártó termékéről van szó, akkor ráadásul 2 országban.
A tesztereket TILOS pénzért adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!