Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségire nem illik...

Szóbeli érettségire nem illik piros körömmel menni?

Figyelt kérdés
nem erős és nem is vad piros, korall piros már már rózsaszínes, elég halványka. nagyon szép szín de nem tudom, illik e vagy sem?
2013. jún. 14. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mosd le! De csak szerintem, lehet, hogy a tanárokat nem érdekli a körmöd, de én tuti nem hagynám fenn.
2013. jún. 14. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szolid manikűrt csináltam magamnak a szóbelire. Világos rózsaszín alap, rajta csillogós fedőlakk.
2013. jún. 14. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első, még nem most lesz, de akkor ki se kenem vele jövőhétre :)

Kedves második, lehet maradok én is a kis szolidnál, utána majd kenhetem pirosra :)

2013. jún. 14. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ki szólna érte? Ha csak nem egyházi iskola de gondolom nem az

Mikor én vizsgáztam, voltak barátnők akiken kis szoknya hatalmas magassarkú, kifestett lábak, kezek, feketére volt az egyiknek kenve, másiknak meg rózsaszín

Nem ezen múlott a szereplésük

21/F

2013. jún. 14. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szép, bőrszínhez illő árnyalat, szerintem nincs vele baj, nekem sötétkék vagy ezüst lesz. A tanárok csak egy pillanatra fogják látni, az idő többi részében az ölemben fogom idegesen tördelni a kezem :)
2013. jún. 14. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!