Gyomaendrődiek, régen volt egy üzlet a városban, amolyan turkáló-szerűség, létezik még ez a bolt?
Figyelt kérdés
Mindenféle régi videokazettát, tárgyakat, ruhákat, ilyesmiket lehetett kapni, innen kaptam az első görkorimat is. Évekkel ezelőtt (5-6) jártam ott utoljára, nagyon szerettem a sok használt kacat között bóklászni.
Szóval ha valaki tud valamit a helyről, nagyon kíváncsi lennék rá, a nevére, címére, ilyesmikre.
2013. jún. 14. 11:59
1/2 anonim válasza:
Még megvan, Géza vagyok a Fö út 8. szám alól!
2/2 anonim válasza:
Anyámnak volt ilyen vagy 20 éve, de tuti nem arra gondolsz. Ilyen üzletek nyitnak-zárnak. Ki tudja, amelyikre gondolsz megvan-e. De dúrkálni kacatok között használt műszakiban, vagy akár piacon, vásárban is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!