Ázsia Center vélemények?
Figyelt kérdés
Ez is olyan mint a józsefvárosi piac csak pláza formájában?
Már úgy értem, h vannak e itt is hamis cuccok,felvasalhato logok órák, stb?
Lehet itt alkudozni?
Milyenek az árak.
van ott: [link]
es
???????????????????????
2013. jún. 12. 20:12
11/15 szagi55 válasza:
Az Ázsia çentertől óvakodjon mindenki. Én 4 hónapja hadakozom velük.Nem nagy összegről van szó, de elmennek a fenébe. Se megrendelt árú, se pénz.
12/15 anonim válasza:
Az online Ázsia center oldalról senki ne rendeljen inkább költsd a pénzed jótékonysági célra! Március 20-án rendeltem és utaltam át a pénzt most augusztus 16. van se áru se pénz többszöri email váltásra sem csak gépi üzenettel leráznak!
13/15 similabda válasza:
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Nagyon szomorú vagyok, és szégyenlem magam, hogy így átvertek.
14/15 anonim válasza:
Utolsó négy hozzászóló, nem zavar, hogy épp előttetek írták le, hogy az asiacenter nem működtet online rendelő oldalt? Olvasni nehéz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!