Ballagásra ez a frizura jó lenne? 15/l (kép)
Nem megyek fodrászhoz, hanem itthon csinálom a hajamat. :)
A képen elég rossz állapotúnak tűnik. Élőben nem igazán, bár tény, hogy nem a legápoltabb hajkorona. :D
Szerintetek ez így okés?
Egyébként ezt 10 perc alatt csaptam össze, meg sem fésültem rendesen a hajamat... :D Szóval azért próbálok szebb munkát végezni szombaton.
De nem nagyon gázosak a hullámok?
Nincs göndörítőm, csak vasalóm, azzal csináltam.
A hajam nagy részét hátrarakom, hogy ott terüljön szét. Sajnos arról elfelejtettem képet csinálni, de szerintem az szép. :D
Hátközépig ér egyébként, de meg van tépetve, és gondoltam csak az egyik oldalon hagyok elől pár rövidebb tincset.
Bocsi a gagyi szerkesztésért, újra lett rakva a gépem és még nincsen rajta ps... :)
Oh, és egyébként ehhez egy matt arcbőrt, vékony tusvonalat, szempillaspirált és natúr (barackos-rózsaszínes) rúzst képzeltem el sminknek. :)
A válaszokat előre is köszönöm! :) 15/l
Ha valaki számára nem lenne világos, akkor én vagyok a ballagó! :)
Egyébként engem talán az zavar, hogy túl egyszerű. Mármint nekem tetszik, csak furcsa lesz, hogy a legtöbben mennek fodrászhoz, és mindenféle fullos frizurájuk lesz. :')
Köszönöm! :)
És szerinted hogyan oldjam meg, hogy benne maradjanak a hullámok? A hajlakktól nem lesz túl merev?
jó kérdés:/
én is mindig ezzel szenvedek,mert ha befújom hajlakkal akkor olyan fura lesz,de megtartja normálisan:D
szóval szerintem fújd be nyugodtan csak ne olyan nagyon sokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!