Egyetlen parfumom sincs, de mire fosulira megyek be szeretnek szerezni nehanyat, eleg, ha havonta csak 1 parfumot veszek?
Parfümböl elég egyetlen egy is. Ha tényleg akarsz.
Szerintem ez az amit nyugodtan mondhatsz a szüleidnek, hogy ezt szeretnél szülninapra, karácsonyra... Vagy ha nagyon drága akkor pénzt gyüjtesz rá.
Nem a mennyiség a lényeg...
Hanem az hogy amit megveszel az tetsszen neked! Legyen a parfüm az egyéniséged része. És ha egy ismerősöd megérzi az illatát valahol, rögtön te juss az eszébe...
Mi az hogy elég ha havonta egyet veszel? Meg nem kell sokféle, elég 1 ami tetszik, aztán az is kitart 3 hónapig legalább. Nem kell magadra öntened az egész üveget.
Kérjél szülinapodra, vagy valamire. Vagy meg is veheted magadnak. Szépen bemész egy drogériába, végigszaglászod a parfümöket és amelyik tetszik azt megveszed.
Én egyébként annak a híve vagyok, hogy meg lehessen ismerni az illatomról. Már 2 éve ugyanolyat használok. a meguntam, akkor veszek egy másikat és azt használom sokáig.
Nem szeretem gyakran váltogatni.
Hogy hogy nincs egyetlen parfümöd se?
Eddig mit használtál akkor?
Minek?
Egyébként akár húszat is vehetsz egy héten, előttem már leírták, az a legelőnyösebb ha találsz egy illatot ami illik hozzád és ezzel az egyik védjegyeddé is válik.
Minek ennyi parfüm?
Én tök boldogan élek 1darabbal,amúgy a parfümöt is el kell használni,egy idő után változni fog az illata,meg meg úgy már nem tetszik akkor nem sok mindent tudsz csinálni.
Nem hiszem hogy túl sok parfümre lenne szükséged,főleg ha eddig nem érdekelt.
Szia!
Csak nem az ELTE -re mész..? Amúgy 1 parfüm bőven elég. Sőt, egy parfümöt használó nőre jellemző a parfümje. Szóval 1 félét kell használni mindig, mert az is a stílusod része.
A BSc meg főiskola, most miért ebben kell kötekedni?
Elég, bőven. Szerintem felesleges ilyen sok parfüm, de te tudod. Az egyetem meg nem akkora nagy durranás, hogy külön parfümmel, ruhával, meg nem tudom mivel kelljen rá készülni. Nyugodtan hordhatod azokat a dolgaidat amiket még gimiben hordtál.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!