Mi kell ahhoz, hogy modell lehessek?
Figyelt kérdés
184 cm 16/F vagyok, 57 kg anorexiás alkat. Rengeteget eszem, viszont nem bírok megerősödni, mivel ilyen az alkatom. Amikor mondják rám, hogy anorexiás vagyok nevetek, mert közbe annyit ehetek, amennyi jól esik. Viszont elgondolkodtam azon, hogy lehetnék modell. Ha elhatározom magam, akkor rengeteget sportolnák, és valószínűleg kicsit erősítenék a testalkatomon, mert ez így rettentően sovány. Csak most azért nem foglalkozok ezzel, mert minek? Úgyis erősödnék majd később biztosan, de ha szükség van rá, akkor bármelyik nap nekivágnék.
A külsőről ennyit. Mit kell még tudni a szakmáról, mi szükségeltetik hozzá?
2009. okt. 9. 13:19
1/5 anonim válasza:
ha "anorexiás" vagy,akkor neked nem a fotómodellkedést ajánlanám,hanem a kifutón való divatos ruhák viselését :D azoka lányosk általában csontsoványak és magasak
2/5 A kérdező kommentje:
De én fiú vagyok.
2009. okt. 9. 20:33
3/5 anonim válasza:
Az anorexiás férfimodell alkat már nem divat a divatszakmában! Az erősebb, de vékony, szálkás, kockás hasú, vagy lapos hasú, kiemelt arckontúrral rendelkező, férfias és egy kicsit meleg beütéssel rendelkező férfiak a megfelelő modellalkatok!
4/5 anonim válasza:
sajnos a nagyonvékony már csak a lányoknál divat, ahogy az elöttem hozzászóló is írta. Ha férfimodell akarsz lenni, igaz h vékonynak kell lenned, de egyben izmosnak is.
5/5 anonim válasza:
JA és nagyon fontos, h ne legyen nagy odalent a cerka, mert az elvonja a figyelmet a bemutatódarabról! Meg persze ne legyél átlagos és ez nem az öltözködésedre és a viselkedésedre vonatkozik, hanem a testedre! Ha nincs mi megfogja a nézőt, nincs esély sem! Lehet egy kisebb testi hiba is olyan hatással, ami megérinti a nézőt és mivel senki sem tökéletes, így meg is veszi a terméket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!