Lányok! Mi a véleményetek rólam? Csúnya vagyok? 1-10-ig mennyit adnátok? Képet privátban küldök! 22/F
Figyelt kérdés
Ne privátban válaszoljatok2013. jún. 8. 13:51
11/26 anonim válasza:
az 2 vélemény volt csak..küldheted szerintem még 10-20 embernek max privátban írják meg, hogy milyen vagy, de 2 véleményre én nem alapoznék!
12/26 anonim válasza:
3 volt csak a szánalmas gyakorikérdések.hu törli a szerinte ide nem illő megszólalásokat.
még akkor is ha amúgy témába vág és egyezik a többivel.
13/26 anonim válasza:
ez egy nagyon előnytelen kép, fáradt is vagy rajta, nem túl vidám, kérj meg valakit, hogy csináljon rólad vagy keress egy olyat ami előnyösebb, de szerintem nem olyan rossz, ahogy előttem felvezették, tehát nem 10/1 vagy 10/2, ha egy normális képet küldenél el nekünk lehet jobban megtudnánk mondani, de nem vészes ez 10/5 simán van
14/26 anonim válasza:
teljesen átlagos, nincs ezzel semmi baj, nem vagy csúnya csak lehangolt mind2 képen, de ha rólam írnának ilyeneket én is hasonló hangulatot sugároznék.
15/26 anonim válasza:
Ide is küldheted, nem leszek paraszt nyugi :)
16/26 anonim válasza:
Nem tudom miért vannak sokan kiakadva, teljesen normálisan nézel ki. Tény hogy biztos van rólad előnyösebb kép (szemből önfotózva szerintem mindenki éktelenebb), és lemondó arcot vágsz ami nem kelt másokban túl sok szimpátiát, de egy kis mosoly csodákra képes :)
A kép alapján egy biztató 10/5, de rontani ezen nem tudsz. :)
20/26 anonim válasza:
Szerintem ne 2 vagy 3 válaszra alapozd hogy hogy nézel ki amúgy ha akarod küldhetsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!