Mi lehet ez a szemem sarkában? Zsírmirigy? És hogy lehet eltűntetni? (kép)
Figyelt kérdés
Egszer csak megjelent, mint egy kis pattanás, de se kinyomni, se levakarni nem tudom és nem is múlik el, már jópár hónapja ott van :( hogy tüntethető mégis el?
2013. jún. 8. 13:07
1/8 A kérdező kommentje:
ja, az első képen sárgás, de amúgy sima bőrszínű!
2013. jún. 8. 13:12
2/8 H* válasza:
Szerintem, ha nagyon zavar akkor nézesd meg egy bőrgyógyásszal. Biztos tudni fogja mit kell tenni.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy arpa. Komolyan, nem a gabona arpa, de nekem is volt egy ismerosom, es neki sokkal tobb volt a szemen. Menj el borgyogyaszhoz! Ez nem jatek!!
4/8 A kérdező kommentje:
nem hinném h árpa, az nem itt van
2013. jún. 8. 15:21
5/8 A kérdező kommentje:
rájöttem, az a neve h millia. De magyarul nem tudom, mi ez :S a szótár nem fordítja le...
2013. jún. 8. 15:44
6/8 A kérdező kommentje:
milia*
2013. jún. 8. 15:44
7/8 anonim válasza:
Akkor te elég király vagy, ha orvosi diploma nélkül is képes vagy felállítani a diagnózist :D
8/8 anonim válasza:
Pontosabban milium, kozmetikus el tudja tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!