Tudtok olyan női hajakat linkelni, amiknek az eleje rövid és felállított, hátul meg hosszú?
Figyelt kérdés
Szeretnék mostanában vagy pedig jövőre csináltatni magamnak olyan hajat,aminek az eleje rövid,egészen annyira,hogy fel lehessen állítatni és ne nőjjön meg gyorsan,viszont hátul ugyanolyan hosszút szeretnék hagyni.De hogy ez hogy is néz ki,azt nem tudom!Ezért kellenének a képek én pedig nem tudok rákeresni..mivel most ezt nem tudom hogy hogyan kell ilyen speciális dologra rákeresni.
17/L
2013. jún. 7. 23:59
1/7 anonim válasza:
én próbáltam neked keresni, de sajnos én sem találtam ehhez hasonló képet. sajnálom
2/7 A kérdező kommentje:
Nem probléma,de várom még a válaszokat.:)
2013. jún. 8. 10:01
3/7 anonim válasza:
Én is csak olyanokat láttam, ahol hátul is rövid a haj, szerintem hátul hosszú hajjal nagyon fura lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem.És szerintetek bemerjem vállalni?Jövőre érettségizek és nem tudom,hogy mit csináljak!(tablófotózás miatt)
2013. jún. 8. 14:44
5/7 anonim válasza:
Én nem vállalnám be, leírás alapján a régen divatos "bundesliga" frizurára hajaz (nekem ez ugrott be elsőre), ami finoman szólva nem előnyös.
6/7 anonim válasza:
De keress rá mullet néven a legtöbb tragédia. (a gugli az emo frizurákat is ideveszi)
amúgy [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Jézusom,ez borzalmas én nem ilyenre gondoltam!
Akkor vagy bevállalom a teljes rövidet,vagy semmit érettségi utánig.De érettségi után bármit.XDD
Mert amúgy megfogadtam,hogy érettségi után egy kicsit változtatok az életemen.
2013. jún. 8. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!