21/28 anonim válasza:
Szétkúrnám a csajt, szexi, de több nem...
22/28 anonim válasza:
Mik ezek a kurv@béna fejek??? :D
Honnan szeditek ezeket? Ti ilyen fejekkel jártok suliba meg mentek az utcán??
Nagyon gáz... szerinted jó ez a fej? Szexi?
Mert a fejed azt mondja "Mi p.csöm b@szod hogy van mi??"
-kábé ennyire értelmes ez a fej..
23/28 anonim válasza:
Hát hogy mennyire szexi azt nem tudom, mert lány vagyok, de az feltűnt, hogy minden képen vakolat van szerintem csak az ken magára ennyi sminket aki önbizalom hiányos. Én simán kinézem, hogy a csajszi tette ki a saját képét, hogy növelje az önbizalmát.
24/28 anonim válasza:
Ezen a képen nekem jobban tetszel:
amúgy szerintem egy TIPIKUS TINI P.CSA vagy,hirdogénszőke,szétvasalt haj. Undorító grimasz, "összeszorítod a melleid,hogy nagyobbnak tűnjön",bepucsítasz a tükörbe,a FÜRDŐSZOBÁBA előveszed a fényképezőgép és katt,katt,katt.... Te is az a fajta lány vagy aki (Antifaces szavaival élve) gerjed a tükörre.
25/28 anonim válasza:
Hát nem vagy csúnya, de azért akkora valami se. Kb smink meg a ruha tesz téged. Anélkül csak átlagos vagy. Ezeket a pofavágásokat meg nem kéne erőltetni, de komolyan, mert irtó gáz, és úgy nézel ki tőle (meg a hozzád hasonló csajok), mint egy retardált majom, aki nagyon gizdának hiszi magát!! XD
26/28 anonim válasza:
Askon az van kiírva, hogy 14 éves vagy.. EZ MOST KOMOLY?! Úgy nézel ki mint egy agyonb'szott 20 éves. Mikor jöttök már rá, hogy nem menő kis 14 évesen többnek látszani?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!