Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sötétszőkéből rézvörös?

Sötétszőkéből rézvörös?

Figyelt kérdés
Szerintem nem lehetetlenre vállalkozok, de azért a Ti véleményetekre is kiváncsi vagyok:P
2009. okt. 8. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Esélytelen. Nekem a szőkémből, mire a fodrász barnát csinált, kb 7 hónap volt. Sajnos a szőke ledobja magáról a más festéket és 1-2 hajmosás után olyan lesz a színed, mintha nem is lett volna festve.
2009. okt. 8. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
A sotetszoke nem dobja le, mivel annak a sotetsege 7-e 8-as arnyalat, plane voroset konnyu belole csinalni, mert a voros pigmentek jobban ervenyesulnek vilagos hajban.
2009. okt. 8. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
11.23 - valts fodraszt, ma mar olyan korszeru anyagok vannak,amikkel gyonyoruen elo lehet pigmentalni hajat es utana csak nagyon minimalisan vilagosodik a kivant szin.
2009. okt. 8. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

próbáld ki a hennát! Ne hennás festéket, hanem jó minőségű hennából készített hennapasztát.

ha jól csinálják és elég jó minőségű a hennapor, akkor szőkéből ilyen hajat csinál: [link]

Arra figyelni kell, hogy közvetlenül szőkítés/festés után ne használd, várj vele kb 2-3 hónapot, különben zöld lehet a hajad. Ha az eredeti hajszíned szőke, akkor viszont nincs gond :)

Ha érdekel, le tudom írni, hogyan kell a hennapasztát elkészíteni

22/L

2009. okt. 8. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézz körül a boltokban féria..stb.. Ezek mind befogják és szép rézvörös lesz a hajad.. egyik ismerősömnek is sötétszőke az eredeti haja sima bolti festékkel festi (ráadásul nem a drágával hanem a 700ftossal..) és tökéletesen befogja neki és szép is.:)
2009. okt. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!