Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagy a kulonbseg ha...

Nagyon nagy a kulonbseg ha borotvahabbal vagy tusfurdovel/szappannal borotvalkozom?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Leginkább csak annyi, hogy a borotvahab csúszósabb, és jobban rátapad a szőrszálakra, ezáltal könnyebb a borotválás. Ha éppen elfogyott, és sürgősen borotválkoznod kell, megteheted így is, de arcon inkább borotvahabot használj legközelebb.
2013. jún. 6. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Én gyakran borotvahab és szappan nélkül szárazon is megborotválkozok. Csak jó éles borotva kell hozzá. És nincs is utána irritáció, meg semmi...

Lehet, hogy én vagyok az acélmanus :-D

2013. jún. 6. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es te tényleg acélból lehetsz :D XD szárazon nem szabad, úgy a legkönnyebb elvágni a bőröd még a legjobb borotvával is
2013. jún. 6. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Kinőttem már abból, hogy összekaszaboljam magam. :-D (26 éves vagyok)

Bár mondjuk néha-néha azért sikerül.

Borotvahabot amúgy nem szoktam használni. Ha hosszabb, mint borosta, akkor villanyborotvával és utána normálissal, de gyakran csak pengével. Ha esetleg nincs éles borotvám, akkor és csak akkor beszappanozom a képem hozzá.

Intim területen viszont sokáig áztatom magam szappanba, mielőtt nekiesnék a borotvával. Mióta egy csaj rávett, azóta ott állandóan fazonra kell... különben unkomfortérzetem lesz.

Ha több, mint 1-2 napra megyek valahova, akkor is a teljes piperecuccom egy eldobható borotvából, egy fogkeféből és egy kis fésűből áll (+szappan, sampon és fogkrém, ha azt is kell vinnem). Vagy helyben veszek egy eldobható borotvát és egy fogkefét ha otthon felejtem, vagy nem akarom cipelni...

2013. jún. 6. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak szappannal és pamaccsal szabad borotválkozni.
2020. febr. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!