41/58 anonim válasza:
utolsó két hozzá szóló vagyok 170/56 kg nő,és két gyerek után...bocs
42/58 anonim válasza:
Mi lenne ebben a testben undorító? Van rajta izom, de nem esett túlzásba. A tetkók tényleg nem a legjobbak, az tény. De szerintem ez a testalkat nagyon szép. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem jön be, de azok sem mondhatják rá hogy ez undorító.
46/58 anonim válasza:
Undorító rasszista parasztok vagytok..
47/58 A kérdező kommentje:
és hála a Jóistennek áldja meg a családomat!! jól megy ... drága jó édesanyám és az egész családom boldog és kiegyensúlyozott életet él!!
2013. jún. 6. 18:00
48/58 anonim válasza:
Most még több rosszindulatú kommentet fogsz kapni..:)
49/58 anonim válasza:
Jajj, de gáz vagy Istenem :D:DD
Edig még nem volt különösebb bajom veled, normálisan kommenteltem is a képeket, nade ez :D
Jobb lett volna, ha nem teszed fel, mert még több szart fogsz kapni.:DDDD És jogosan.
Szevasz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!