Csúnya a fogszabályzó? Vagy gáz? Kellemetlennek biztos kellemetlen! De mit gondolnak azok akik látják az ismerőseiken, és nekik nem kellett?
Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok szép... és gondolom a fogszabályzó még tesz rá majd egy lapáttal! De utána jobb lesz! remélem!2009. okt. 7. 18:47
1/10 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel hogy akkor most addig kell várnom hogy esetleg legyen barátom míg le nem szedik a fogszabályzót? Szóval a fiúk szerint milyen? Eltudnának viselni egy olyan barátnőt? hú de milyen optimista vagyok...
2009. okt. 7. 18:55
2/10 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne másnak is van!
Hány éves vagy amúgy?
3/10 anonim válasza:
persze, van olyan akinek nagyon jól(szexin) áll .
4/10 anonim válasza:
nem hiszem, h gáz v ciki lenne, inkább a kusza fogsor az. Én csókolóztam már fogszabályzós sráccal, nem is lehetett érezni, h van neki, szóval nem zavaró még ilyen téren sem. 17/L
5/10 anonim válasza:
nekem is van fogszabim és mielőtt feltették nagyon sokat sírtam h csunya leszek és igen lehangolt voltam, de rájöttem h manapság már teljesen természetes. legalább szép lesz a fogsorod. amugy nekem már 3 éve van és azóta folyamatosan volt barátom még egyik sem panaszkodott igy is ugyanúgy lehet szeretni egy lányt =) a csóknál meg nem zavaró csak párszor volt olyan h fájt nekem picit mikor erősen hozzámnyomta a száját de nekik még sosem =) 17L
6/10 A kérdező kommentje:
Okéééss!! :) Nekem nemsokára lesz! És én is félek egy picit! De azért ez segített! :) Nem mintha a fogszabályzón múlna a barát, meg a szeretet/szerelem :) leszek okt.- én!! :) :)
2009. okt. 8. 12:00
7/10 A kérdező kommentje:
azaz hogy 15 leszek okt. 14-én :)
2009. okt. 8. 21:06
8/10 anonim válasza:
Én a mostani barátomnon csak a 2. randi után vettem észre, hogy fogszabályzója van.:D Mármint biztos észrevettem rögtön, csak annyira jelentéktelen dolog, hogy nem tudatosult az agyamban..vagy nemtudom:)
És a pasik még rosszabb megfigyelők. Úgyhogy egy percig se aggódj :)
9/10 anonim válasza:
Meg persze nem is érdeklik őket az ilyesmik :) (előző voltam)
10/10 A kérdező kommentje:
Okés! Köszi!
2009. okt. 12. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!