Mennyire vagyok soványnnak?
2013. jún. 4. 14:02
11/25 anonim válasza:
Nem vagy túl sovány, sőt, van ott azért egy kis poci..azért még nem vészes, mozogj rá valamit és jó lesz:)
12/25 anonim válasza:
Nem kevés abszolút. A derekad miatt sem kell aggódnod.
(Az enyém 90-61-90, és nincs túl keskeny derekam. )
13/25 anonim válasza:
Nos rengeteg típusú médiazombi létezik a Földön
Te abba a típusba tartozol akiknek teljesen rendben van az alakjuk (mondjuk azt hogy átlagos) de mégis aggódnak a kinézetük miatt csak azért mert a média tele van csinos/szexis nőkkel
Értsétek már meg hogy nem minden nőnek van tökéletes teste,ráadásul a férfiak inkább kerülik az ilyen nőket (komoly kapcsolat céljából) mert az egekben van az egójuk,ráadásul nem valószínű hogy a háztartáshoz is annyira konyítanak
14/25 anonim válasza:
Pont jó! Most mit aggódsz ennyire! :D
15/25 anonim válasza:
NEM VAGY SOVÁNY értsd már meg! Hiába kérdezed meg minden nap.. Se kövér se sovány nem vagy.
16/25 anonim válasza:
te nem sovány vagy, hanem félre vagy...nézd már azokat a combokat! hasadon is van némi felesleg
17/25 pinkpancser válasza:
A ruha nem jó (sokat takar) de a tartalommal nincs gond!
19/25 anonim válasza:
ja, hogy a karod vézna, meg a vádlid? tán kéne valamit sportolni, hogy erősödjön
20/25 anonim válasza:
Nekem 173 centivel 91-60-89, és mégse vagyok sovány, pedig 10 centivel magasabb is vagyok nálad.
Nem vagy sovány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!