Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép ha többször kivan lőve...

Szép ha többször kivan lőve egy fül?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sztem szép, én szeretném legalább az egyik fülemet végig lövetni/szuratni, az egyikbe 4 a másikba 2van, amelyikbe 4 ott az egyik a porcba.

17/L

2009. okt. 9. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem a fülltágító nem igazán jön be, de a sok kis lyuk nagyon tetszik :) Most ott tartok h egyik fülemben 1 a másikban meg 5 van.
2009. okt. 9. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hű ez sokmindentől függ, volt egy Burgerkingi eladó akinek nyols lyuk volt a fülén, de nem volt benne fülbevaló, hát az nem szép, tehát annyi lyukat nem kell csináltatni amennyibe már fülbevalót se tudsz rakni, és azt mondom egy fülre a 3 lyuk a max, de nekem nagyon tetszik a fölső részen lévő karika, ez mondjuk sokaknak nem tetszik :D

Szóval 2 lyuk még elmegy esetleg egy harmadik, de azért 4-5-6 már sok...

2009. okt. 9. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
JA és a fültágító? Hát aki ilyet csináltat nem tudom belegondol-é hogy hogy is fog az kinézni pár év múlva amikor már nem olyan szép friss kis fülcimpája van...60 évesen csóválja a fejét és a fülcimpái adnak neki két pofont xD int valami Budha, a fültágító nem igen visszafordítható, tehát a füle helyé örökre egy ilyen csonk fog lógni, mert eljön az idő amikor már mindegy mekkorát rak bele az kiesik...
2009. okt. 9. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
max 3 lyuk. nekem egyáltalán nem tetszik mikor végig van rakva. mondjuk lehet azért mert én ilyen szolid tipus vagyok :D
2009. okt. 9. 23:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi :D

A fültágító nekem se jön be..

2009. okt. 10. 08:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik de nekem csak az egyikben 4 van a másikban 2!

Nagyon jól néz ki és én a szúrást is nagyon szertem és mát kb. 3-szor volt olyan h nem is tettem bele fülbevalót !

2010. febr. 26. 20:31
 18/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár én pasi vagyok! Szamomra borzasztóan szexis, és izgalmas ha egy csajnak többször vagy végig ki van lőve a fül. Akkor Szép ha füli is van benne. Nekem a csillogós swarovski füli van benne....Na jó az első lyukban es szép nagy hatalmas karika füli is jól mutat....
2015. okt. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!