21/30 anonim válasza:
egyáltalán nem kevés a te korodban az 50kg ehhez a magassághoz...nem vagy magas...
(én azt mondom, hogy még belefér, ha híznál már nem tetszenél annyira)
még 170cm-hez is jó ez a súly...175-höz már inkább az 55-60kg az ideális - ilyen korban...és ez a saját véleményem...lehet sokan fognak írni sokkal többet, nekem a karcsú lányok tetszenek
23/30 anonim válasza:
Ez az alaktökéletes! Gyönyörű! :)
24/30 anonim válasza:
Nem vagy sovány, nem tudom miért mondják ezt neked. Én 165 cm vagyok és 46 kg, és nem hiszem, hogy annyira sovány lennék, csak vékony.
25/30 anonim válasza:
nem vagy sovány, normális alakod van.
26/30 A kérdező kommentje:
Itt jobban látszik szerintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
2013. jún. 4. 14:03
29/30 anonim válasza:
Az uj képeken kifejezetten combos vagy körte alkattal de arányqiban nagy hassal. Ne hízz mert nem lesz szép ha a combjaidra rakodik a felesleg.
30/30 anonim válasza:
Nem vagy sovány, pont jó vagy.Szép alakod van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!