Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is nagyobb a hasa...

Másnak is nagyobb a hasa kajálás után?

Figyelt kérdés
Mármint nem véglegesen, hanem úgy időlegesen ... én legalábbis ezt veszem észre magamon, és félek, nem normális.:/
2013. jún. 3. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyilván. A webMD, ami előszeretettel állapít meg mindenkinél rákot vagy küld el sürgősen orvoshoz, az erre a tünetre nem írna semmit.
2013. jún. 3. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeséget miért kell kérdezni?
2013. jún. 3. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nagyobb, szerinted hol van az a kaja, amit megeszel?:)
2013. jún. 3. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:
bocs ha másnak hülye kérdés, számomra nem az ...
2013. jún. 3. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? Ha eszel valamit, akkor szerinted hová megy a kaja?
2013. jún. 3. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha sokat iszol, akkor is ez történik. Érdekes, mi?
2013. jún. 3. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
szerinted hova megy az a kaja amit megeszel?!nyilván a gyomrodba és ettől lesz nagyobb a hasad.
2013. jún. 3. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Másnak is nagyobb igen, akkor is ha iszol, főleg akkor ha szénsavasat, vagy puffasztó kajákat.
2013. jún. 3. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:

21:29---és szerinted a gyomor hol helyezkedik el? Mert én nem látom az összefüggést, hogy pl az alsó hasi rész miért lesz nagyobb attól, hogy a gyomorba megy a kaja. Nézegess biosz könyveket.

Persze nyilván a kajától lesz nagyobb a hasad kérdező, de az indokláshoz jó nagy baromságokat írnak.

2013. jún. 3. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó nem tudom nálad ez ,hogy van de ha eszek nekem az alhasam az nem lesz nagyobb! És képzeld elég jó voltam bioszból. Na meg itt senki sem az alhasról beszélt.
2013. jún. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!