Miért divat a hülyeség?
Miét lett az divat, hogy azzal menőzünk hogy 1 nap alatt hány egyest kaptál? és még téged néznek le ha okos vagy?
Most hogy van ez?
Hülyének lenni könnyebb, mint okosnak.
Amúgy nem attól vagy okos, hogy sok ötösöd van az iskolában.
szeintem ez jó így mert én is hülye vagyok a 4.2 es átlagommal .
DE szerintem nem mindegy hogy valaki miben hülye hog y a jegyeiben vagy a személyiségben mert ha személyiségben akkor az elég jó fej és külömben meg sztem az nem menő hogy szeded az eggyeseket mint a cukrot.
én meg utálom a strébereeket és sztem ezért gáz. nállun k a stréberek mindenbe beleszólnak mi nem döntehetün. velük kivételeznek akikmeg le vannakl maradva azt meg állandóan b****a a tanár :S
sztem ennyi sztem de lehetsz stréberen is jófej .
bocs hogy eltértem a kérdéstől:_:
nem hülye lenni a divat :Dnálunk azokat nézik le akik sok egyest kapnak és persze a strébereket.
akik dicsekszenek azzal h "húú kaptam 5 egyestű2 azok csak a csalódásukat rejtik el a "vagányságuk" mögött mert félnek h ha most megmutatják h nem tetszik nekik akkor kinevetik stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!