Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen tetoválá...

Szerintetek egy ilyen tetoválás hol mutatna jól?

Figyelt kérdés

Ahol ruhával el lehet takarni.

[link]

2013. jún. 3. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez bárhol jól mutat egy jó csajon.

Rondán meg tök mindegy.

De legalább nem idézet........

:P

2013. jún. 3. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ez mi egyébként? Nem tudom kinézni...
2013. jún. 3. 10:30
 3/12 A kérdező kommentje:
nyuszi lábnyomok
2013. jún. 3. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Sehol! Semmi értelme ilyet csináltatni... Szerintem ronda!
2013. jún. 3. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Akkor már inkább cica/kutya lábnyomosat csináltass, ebből nem jön le, hogy nyuszi! Egyébként meg a tetkó tényleg nem szép, sehol sem...Henna? Az legalább lekopik idővel. :)
2013. jún. 3. 10:53
 6/12 anonim válasza:
ha nagyon ezt szeretnéd, akkor szerintem az oldaladon jól mutatna, ha vékony vagy, és azt el tudod takarni ruhával :)
2013. jún. 3. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is az oldaladon, egyébként a képen szerintem fejjel lefelé vannak a nyuszi lábnyomok :)
2013. jún. 3. 22:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat, meg az ítélkezést. Nem, nem akarok se kutya, se macska lábnyomot, mert azok semmit nem jelentenek számomra. Nem divattetkót akarok, és hihetetlen, de ennek van jelentősége, és az pedig a legkevésbé sem izgat, hogy mások számára felismerhető-e vagy sem, mert nem ők fogják viselni. Egyszerű volt a kérdés, hogy hol mutatna a legjobban, de az átlag IQ ezen az oldalon, úgy látom, nem volt képes ezzel megbirkózni. Persze, tisztelet a kivételnek, aki képes volt normális választ adni, annak köszönöm!
2013. jún. 4. 07:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Na végre van más is aki rájött némely ember IQ szintjére rajtam kívül is.

Tudom én sem vagyok agytröszt, de nem is fogják megérteni a tetoválásaim lényegét az IQ harcosok.

Rajtam Star Wars-os tetkók vannak.

Lehet röhögni....

Sokan ezért hülyének is néznek. De nekem ezek jelentették az életemet fiatal koromig.

Most a családom már átvették a szerepet a fontosságban, de nem szeretnék sem a lányomról, sem pedig az asszonyról portrékat a testemen.

Nekem nem jön be.Olyan, mint egy síremléken a fénykép. Szövegtől meg egyszerűen hányni tudnék.

Barátomnál a szalonban rengeteg szöveges felkérés van és egyszerűen nem értem meg, hogy a: Honor, Rare, Love, Mum&Dad tetoválások mit jelképeznek a viselőjéből?!??!!!

2013. jún. 4. 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a homlokodon mutatna a legjobban! Illene az egyéniségedhez! :)
2013. jún. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!