Tetoválás?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 09:41
1/5 A kérdező kommentje:
Ha esetleg meghízom vagy lefogyok akkor is szép marad?? Vagy nem tud szépen nőni/ csökkenni a bőrrel és eldeformálódik? Ha tudtok ilyen képeket a neten akkor légyszi küldjetek linket is. Amúgy a boka fölé szeretnék kb egy 15 cm-st.
2009. okt. 7. 09:44
2/5 anonim válasza:
A bokád vastagsága azért olyan szinten nem változik meg, hogy nagyobb mértékben el tudjon deformálódni a tetoválásod. De egyébként igen, a bőrrel együtt a tetkó (mivel a bőröd "része") is képes megnyúlni, csúnyán eldeformálódni, ha olyan területre tetováltatsz. De szerintem a boka nem olyan rész, amin a bőr feszessége gyakran változna.
3/5 anonim válasza:
nézd, eldeformálódhat akár a fogyástól, de ha normálisan fogysz, nem 1 hónap alatt 25 kilót, akkor semmi baj se lesz!1 barátnőmnek a köldöke körül van tetkója, ikrekkel lett terhes, 39.hétig hordta őket, szülés után 1 évvel ugyanolyan a tetkója, icipicit hosszabb az alja. ő óvatosan fogyózott a szoptatás miatt, mindig csak havi 1-2-3 kiló mínuszokkal zárt, így volt ideje követni a bőrének a változást, nem maradt petyhüdt. de a bokádra már szerintem csak nagyon extrém esetben fogsz hízni(max a terhesség alatti vizesedés, de az nem tart olyan sokáig),de gondolom azért oda fogsz figyelni később is az egészségedre, testedre!
4/5 anonim válasza:
de az előző esetben nem a szoptatás alatti fogyástól csúnyúlhat el, hanem a terhesség miatt...
A bokád fölött nem lehet olyan szintű változás, hogy befolyásolja.
Láttam különben fotón terhes nőt tetkóval a hasán és piercinggel, nem volt szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!