Eredeti parfüm üvegének alján ragasztva van a kódszám vagy bele van úgymond vésve?
A Sárkány Centerben vásárolt Versace Versence parfüm üvegének alján ugyan van egy sorozatszám,de konkrétan egy fólián szerepel,amelyet simán le lehet húzni.Sajnos nem tudom,hogy az eredetin hogy van.Tudom egyszerűbb lenne elmenni valamelyik parfümériába és megnézni,de sürgősen tudnom kellene a választ.mert egy ismerősöm ott szeretne parfümöt vásárolni.(A Sárkány centert bejáratánál rögtön jobbra van ez a parfümös)
Nagyon megköszönném ha valaki megírná.
nincs mindig bevésve, nekem is van több fóliás
Sárkányban semmi garancia nincs rá, hogy eredetit kapsz. lehetséges, de olyan is van, hogy vegyesen árulják, néha becsúszik néhány eredeti is. ami biztosan eredeti, az a szett (parfüm + tusi v. testápoló), mert azt nem éri meg hamisítani.
Köszönöm a gyors választ,nagyon hasznos volt amit írtál.
Egyébként Bvlgari Omnia Coral parfüm üvegén milyen kódot és hol kell keresni?
Akinek van tapasztalat a Sárkány Centerben vásárolt parfümökkel kapcsolatban,írja meg legyen olyan szíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!