Szerintetek túl vékony vagyok? (19L)
Figyelt kérdés
175 cm és 55 kg vagyok. Sokan mondták már, hogy nem ártana felszednem pár kilót, de sehogy sem sikerül..2013. máj. 31. 00:23
1/10 anonim válasza:
Hát úgy viszonyításként 175 centihez 65 a normális átlagos... Ennél te cirka 10 kilóval vagy kevesebb igen túl vékonynak tűnsz... De kép nem ártana. :D Lehet okozna meglepetést.
2/10 anonim válasza:
Kép nélkül, két számból nehéz megálapítani.
3/10 anonim válasza:
ha kb10kiló az pár lenne akkor igazuk van
amúgy keress fel orvost,egyik ismerősömnek írt fel gyógyszert ami segített neki a hízásban
4/10 anonim válasza:
én 165höz vagyok 58 és kevésnek érzem
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy oszlik el rajtad.
Én 170/50 el nézek ki a legjobban, efelett már aránytalanul nagy a combom, ez alatt meg kicsi a mellem és kint a bordám.
Nem tudhatjuk rajtad, hogyan oszlik el, mennyire nehéz a csontozatod vagy mennyi izom van rajtad.
6/10 anonim válasza:
szerintem nem, alsó határ, de egy kép segítene. de szerintem nem muszáj felszedned.
7/10 anonim válasza:
sztem pont jó, nem kéne híznod..
8/10 anonim válasza:
nekem az ilyen lányok jönnek be
9/10 anonim válasza:
ez sok mindentől függ. függ a zsír-izom arányodtól, a csontjaidtól...kép nélkül nem tudunk mit mondani.
10/10 anonim válasza:
hát de le lettem pontozva az 58 kilómmal:D tegyük hozzá h kondival szedtem fel,48ról indultam,szóval igencsak jó az izom-zsír arány:) na de mindegy is..a kérdezőnek is a kondit javasolnám,hozzá tömegnövelő étrend,így lesznek feszes gömbölyded formái:)érdemes lenne a sport témakörben is nézelődnöd,sokan segítettek már nekem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!