Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 19 évesen miért jó neki hogy...

19 évesen miért jó neki hogy utánoz?

Figyelt kérdés

Eddig tök jóban voltunk, egészen pár hónappal ezelőttig. Totálisan másol!

Én amúgy egy tél típusú lány vagyok: sötétbarna haj, kék szem, világos bőr, vékony-izmos vagyok.

Ő világosbarna haj, barna szem, husis.

Több éve edzek, a barátommal is és lovagolok is. Mióta egyszer beszéltünk telefonon és kénytelen voltam letenni mondtam hogy edzésre kell mennem.

Azóta ő is tornázik ilyen nagyon egyszerűekkel, amiket neten talált és a bemelegítések. Én sokáig a barátommal konditerembe jártam tanulni, az azért más. Ő meg sír hogy nem fogy stb. Nem eszik mellette egészségesen, sőt... Ahhoz kell egy életmódváltás, nem csak torna.

Vágattam egy nagyon jó fazonú hajat magamnak, erre ő is levágta magának a frufruját. Teszem hozzá hazudott, mert tudja, hogy Bp-i fodrászom van és nem olcsó de elég évente egyszer mennem hogy rendbe tegyen, hogy ő is pesten volt. Ehhez képest annyira törik a haja hogy egyre rövidebb, kérdeztem mikor megy mert nagyon törik? erre : hát nincs 10E forintja fodrászra...

Ha valaki elmegy egy 10E-os hajvágásra (nem festés és semmi más) akkor azért nem így nézne ki.

Ha veszek egy ruhát neki is lesz pár hét múlva (persze ugyanolyat nem nagyon tud ugyanis sokmindent turiból veszek:))), ha kifestem valahogy a körmöm, szemem(nekem hosszú kocka, neki rövid kerek) ő is kifesti úgy amint lehet, nem számít hogy nem arra a formára, színre van, megvesz mindent csak olyan lehessen neki. És eléggé hülyén néz ki amikor látszik hogy az nem neki való. Pl szemszínnél, körömnél, ruháknál.

Képes megvenni ugyanazt a könyvet amit olvasok, amikor én kicsit más témákat szeretek, de nem olvassa el utána, de megvan neki.

Amikor szóba jött a munka (én dolgozok, őt nem engedi az anyja mert "nem neki való még"), már nem akkora a tempó.

Sikerült vennem egy telefont és letöltöttem app-okat, tényleg olyan aminek hasznát vehetem, neki viszont tök felesleges (aki nem él szexuális életet minek olyan amin bejelölheti mikor volt együtt a másikkal?! meg internetesek amit nem tud net nélkül használni) azért is letölti amint lehet.

Ha lehetne neki is lenne net a telefonján már, csak az anyja nem engedi neki, barátja se volt még soha mert nem is érdekli a dolog, csak a neten nézeget színészeket.

Konkrétan a másolatom (smink, haj, köröm, ruha, cipő) és idegesítő mert én ezt évekig "kísérleteztem" ő meg képtelen sajátot magának, mert nem hiszem hogy egy teljesen ellentétemnek minden ugyanúgy jó mint nekem, és lerí hogy nem tudja viselni őket.

2013. máj. 30. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért zavar? Én ezt mindig úgy könyvelem el, hogy na még egy rajongó. :)
2013. máj. 30. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnéz rád, ideálnak tart, közben próbálja megkeresni a saját stílusát, kísérletezget ő is, ahogy te tetted. Ne foglalkozz ezzel ennyit, szerintem mindenkinek lejön, hogy ő "másol" téged.
2013. máj. 30. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy utanoz? Ha jo viszonyban voltatok, akkor lehet, hogy az izlesetek is hasonlo. Nem? Amugy elarulok neked valamit, nekem is vannak baratnoim, es ha egyszer az egyik ugyanolyan vagy hasonlo ruhakban szaladgalna, mint en, hat nem vennem rossz neven, mert JO BARATNOK vagyok. Az meg, hogy konkretan a masolatod, nah arraazert kivancsi lennek, hogy o hogy nez, ki meg te hogy nezel ki, mivel elkepzelheto, hogy te magyarazod be a dolgokat magadnak.

Amugy nem azert irtam, hogy leblamaljalak, de az en kornyezetemben is vannak ilyenek, hogy azt hiszik, hogy a masik lekoppintja az o stilusukat, meg mas irigy rajuk, holott sehol semmi. Nem tudom, hogy nalad ez hogy van.

20L

2013. jún. 3. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok!

Hozzatennem azt is, hogy szerintem te itt inkabb villogni akarsz, hogy te mennyire gazdag vagy, o meg hozzad kepest szegeny, es lehet, hogy azert csinalja, mert be akarja bizonyitani, hogy o is er annyit, mint te!

2013. jún. 3. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez konkrétan az hogy ugyanazt a ruhát veszi meg ha lehet, ugyanúgy csinálja meg a haját, körmét stb. Pontosan ugyan olyat, ami nem csak nekem tűnik fel, hanem mondták is mások hogy elég gáz hogy kitalálok valamit, meg én már évek óta így csinálom (volt hogy egy barátnőm mondta hogy azt hitte engem lát a ruhák miatt, de aztán kiderült hogy őt), de rajta meg látszik hogy nem tudja viselni, fiúk is mondták már neki hogy nem áll jól neki stb, osztálytársak.. Régen úgy öltözködött ahogy jól állt neki, ami nem ilyen volt! Egyszerűbb lemásolni, mint megtalálni, csak nem biztos hogy jól is áll...

Pont ő akinek több pénze van, én a saját pénzemből költök amit megkeresek, szülőktől semmi pénzt nem kapok, neki egy szavába kerül hogyha vásárolni akar valamit.

2013. jún. 3. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Elég érdekes pillanat, hogy én pl vettem egy bakancsot az ősszel, amihez volt kabátom meg stb, két nap múlva eljött az anyjáéba amit mondott is hogy nagy de jól néz ki! De bakancs.

Elkezdtem francia manikűrt hordani, azóta ő is, előtte mindig mondta hogy nem szereti mert megcsinálni se tudja. Egyszer megcsináltam a körmömet pöttyösre, pár nap múlva lázasan vette meg a pöttyözőt a boltban.

Meg a frufru is elég érdekes volt... hogy lett nekem, majd neki is.

2013. jún. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!