Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ruházati baleset, mit tegyek?

Ruházati baleset, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vettem egy hasonló csipkés hátú ruhát, sajnos az első felhúzásnál a melltartókapocs beleakadt és egy kis helyen kilyukasztotta a csipkét a hátrészen. Szerintetek próbáljam meg megvarrni? Így nem tudom felhúzni, hogy lyukas a háta, de attól félek hogy ha elkezdek "barkácsolni" csak még tovább szakad.

[link]

Köszönöm!

2013. máj. 30. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy varrónő, ha pl. vidéki vagy ott csak körbe kérdezősködsz hogy van-eegy jó varrónő(tuti van és megcsinálja) sztem házilag inkább ne akarj vele munkálódni. :D
2013. máj. 30. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Amikor még vidéken éltem a mások által ajánlott varrónőhöz elvittem a vadiúj nadrágot felvarratni és a jelölés ellenére úgy csinálta meg hogy kilóg a bokám. :D Most nagyvárosban lakom, itt többe került a felvarratás mint maga a nadrág.. Szóval ezért gondoltam előbb megvárom hátha valakinek van valami tuti tippje. :)
2013. máj. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!