Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy egyn no...

Miert van az, hogy egyn no aki elmult mar 35 eves levagja a hajat es roviden hordja? Sokkal szebb lenne hosszuval

Figyelt kérdés

2013. máj. 30. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te arra gondolsz, hogy egy csomó idősebb nő tüsire meg borzosra vágatja a haját és sok esetben lila, vörös, narancsszőke vagy kettő/három kombinációját festeti bele pluszba az eredeti hajszínébe. Fogalmam sincs mi veszi őket rá erre. Lehet, hogy egyszerűbb, nem kell fésülködni vagy nem tudom, de nagyon rosszul áll nekik. Viszont ez a "jelenség" szerintem inkább 45-50 körüli korosztályra jellemző nem a harmincasokra.
2013. máj. 30. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Van, aki csak azért vágatja le, mert pasi már megvan, nem kell mindenkinek tetszenie, a rövid haj meg kevesebb gondozást igényel, könnyebb szárítani.

De van olyan is, akinek mondjuk hullik a haja. Az azért elég látványos egy hosszabb hajnál, míg a rövidebbnél sokkal több olyan trükk van, ami elfedi.

Vagy mondjuk gyereke van, a gyerek meg szeret az anyuci hajába csimpaszkodni meg tövestül kitépni a szép hosszú tincseket... akkor megértem, hogy miért vágatja le.

Vagy egyszerűen ez tetszik neki, ez az ízlése, és nem biztos, hogy szte ollllyan sokkal rondább lenne röviddel. Egyébként sok nő van, akinek van olyan szép, nőies arca, hogy simán tudja viselni a rövidebb hajat.

2013. máj. 30. 17:56
 13/14 anonim válasza:
A rövid haj fiatalít egy bizonyos kor után. A másik meg, hogy az évek előre haladtával a csökken a a haj kreatin tartalma ettől száraz és töredezett hatású lesz, ami elég szembe tűnő hosszú hajnál.
2013. máj. 30. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként nem igaz, hogy a rövid haj kevesebb gondozást igényel. Amíg hosszú hajam volt, csak mosni kellett, reggel pedig vagy összefogtam, befontam, konty, stb... De sokkal később látszódott rajta, hogy zsírosodik. Amióta rövid, minden este elalszom, és reggelre az égnek áll. Nem hagyhatom csak úgy megszáradni, mert akkor megint csak az égnek áll, be kell minden mosás után szárítani, ráadásul a zsír is azonnal látszik.
2013. máj. 31. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!