Ma 2 óra körül lövettem két lyukat a fülembe, de nagyon szar helyre lőtte az egyiket a nő. Most kiszedtem, szeretném ha benőne és újra lyukasztatnám. Ez lehetséges? :D
A szar hely mit jelent?
Természetes, hogy most még érzékeny, fáj, van akinek hetekbe telik mire megszokja a hús az idegen tárgyat, de ez a normális, erőfeszítés nélkül nincs eredmény. Szerintem rosszul tetted hogy kiszedted, de te tudod.
Újralövetni újra tudod néhány hónap múlva, de a kérdésed alapján ugyanoda akarod lyukasztani, ugye? Arra gondoltál hogy akkor is ugyanennyire fog fájni?
Első vagyok, így már érthető a panaszod :D És legalább jó kis pénzt kért a hullámért? :D
Amúgy nekem pár éve ferdén lőtt egyet a porcba a nő (lehet egynél lyukasztottunk?:D), akkor utáltam, hülyén nézett ki benne az orvosi fülbevaló, de aztán vettem egy "csavarszerű" piercinget (ilyesmit [link] ami pont passzol a lyukba, azóta mindig dicsérik milyen jól néz ki :D Ezzel csak azt akartam mondani hogy talán nincs minden veszve, de ha te mondod, inkább elhiszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!