Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kipróbáltátok a DM-es Beauty...

Kipróbáltátok a DM-es Beauty Set-t? Milyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az micsoda?
2009. okt. 5. 22:38
 2/8 A kérdező kommentje:
55 pontért ajándékcsomag, csak nem tudom, mi lehet benne. (200 Ft után 1 pont a pontgyűjtőn)
2009. okt. 5. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:

én kiváltottam.

és nem bántam meg...most minek tartogassam a pontokat nemde?:D

amugy ez az egész áll egy kis táskából. van benne egy szájfény, és egy mini adidas dezodor.

van benne jónéhány termékminta. pl dove tusfürdő, testápoló, garnier bőrradír, nivea miteszer eltávolító meg mattító arckrém, meg hajdúsító sampon, meg vmi ránctalanító.

+ egy dvd (Görög Zitával)

+vannak benne kuponok...asszem 8 db. 7 db ebből olyan h csak adott termékeket vehetsz meg 25%kal olcsóbban...jó ddrága spirálok, körömlakkok, alapozó...stb.

és 1 db kupon olyan, amivel szabadon választhatod meg a terméket (persze meg vannak adva h mien márka közül veheted...)

és ennyi

a kuponok év végéig érvényesek.

igaz én kétlem h mindet felhasználnám (inkább elosztogatom őket a baráti társaságban), de még így is megérte...már csak a kis tatyóért is.:D

remélem segítettem

pápá

2009. okt. 7. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hali! Én is kiváltottam:D az előző válaszoló leírta, hogy mik vannak benne, én csak annyit írok h tök jó:D szerintem megéri kiváltani :D
2009. okt. 7. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

kérték tőlem, hogy soroljam fel pontosan milyen kuponok találhatóak benne a jokeren kívül.

egyefene...:D

Maybelline dream satin liquid alapozó

Astor Eye artist/Matte&shine duo szemhéjpúder

Max factor false lash effect spirál

még egy spirál...ezt már elajándékoztam...márka nem jut eszembe, de azt tudom h Eva Longoria reklámozza

Rimmel Stay@Glossy szájfény

Manhattan colour meets szájfény

Miss Sporty körömlakk/körömápoló

She stylezone kétvégű szemcerka

ez már remélem segít eldönteni h megéri-e vagy sem.:D

2009. okt. 7. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, akkor én is kiváltom.
2009. okt. 8. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a Buauty Set-t menny pontért lehet kiváltani?
2009. okt. 8. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:
55 pontért. tényleg jó.
2009. okt. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!