Kipróbáltátok a DM-es Beauty Set-t? Milyen?
én kiváltottam.
és nem bántam meg...most minek tartogassam a pontokat nemde?:D
amugy ez az egész áll egy kis táskából. van benne egy szájfény, és egy mini adidas dezodor.
van benne jónéhány termékminta. pl dove tusfürdő, testápoló, garnier bőrradír, nivea miteszer eltávolító meg mattító arckrém, meg hajdúsító sampon, meg vmi ránctalanító.
+ egy dvd (Görög Zitával)
+vannak benne kuponok...asszem 8 db. 7 db ebből olyan h csak adott termékeket vehetsz meg 25%kal olcsóbban...jó ddrága spirálok, körömlakkok, alapozó...stb.
és 1 db kupon olyan, amivel szabadon választhatod meg a terméket (persze meg vannak adva h mien márka közül veheted...)
és ennyi
a kuponok év végéig érvényesek.
igaz én kétlem h mindet felhasználnám (inkább elosztogatom őket a baráti társaságban), de még így is megérte...már csak a kis tatyóért is.:D
remélem segítettem
pápá
kérték tőlem, hogy soroljam fel pontosan milyen kuponok találhatóak benne a jokeren kívül.
egyefene...:D
Maybelline dream satin liquid alapozó
Astor Eye artist/Matte&shine duo szemhéjpúder
Max factor false lash effect spirál
még egy spirál...ezt már elajándékoztam...márka nem jut eszembe, de azt tudom h Eva Longoria reklámozza
Rimmel Stay@Glossy szájfény
Manhattan colour meets szájfény
Miss Sporty körömlakk/körömápoló
She stylezone kétvégű szemcerka
ez már remélem segít eldönteni h megéri-e vagy sem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!