Szerintetek, mennyire hatékony az ugrókötelezés a fogyásban, ha napontai adag az a 2000 ugrás,4be osztva, azaz 500-at egy huzamba? Van esélyem?
Nyilván fogysz, mivel mozogsz.
Amúgy az ugrálókötelezés inkább a reflexet fejleszti erőteljesen. De sok vizet fogsz veszíteni az tuti.
mivel mozgás tényleg fogyni fogsz,de szerintem jobban járnál a tornával
az ugrálókötelezés pl a comb belső részét nem mozgatja meg túlzottan
amúgy sokan ott rontják el hogy nincs fokozatosság
kisebb ismétlésszámmal kell kezdeni és hetente növeli valamennyivel mert a szervezetünk hozzászokik a megterheléshez,egy idő után nem lesz annyira hatásos
pl:3hónapig eljártam tornázni,minden ugyan azt csináltam,az első hónapban lement 4kiló,a másodikban 2,utána viszont semennyi,tornát váltottam újra beindult a fogyás
itt is sok kérdésben van az hogy az elején jól működő diéta már nem használ pedig ugyan azt eszi és ugyan azt csinálja,és pont ezzel tesznek rosszat
Ez hülyeség.Csak kimerülsz és szétmegy a lábad.
Egyél normálisan,és heti 4 alkalommal mozogj intenzíven 45 percet.(futás,tánc stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!