Mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
A bokám fölé lenne. De nem tudom h kérdezzem, próbáljatok vmi fokmérőt kitalálni.2009. okt. 5. 11:57
1/4 anonim válasza:
Embertől függ,hogy mennyire fáj.Ha jól bírod a fájdalmat akkor kevésbé fáj.De úgy mondják,hogy ott ahol vékonyabb a bőr jobban fáj.Mivel a bokánál vékony,és csont is van elég valószínű,hogy egy kicsit fájdalmas lesz.de mint írtam függ attól is,hogy mennyire bírod a fájdalmat..
2/4 anonim válasza:
Nekem a hátamra 3órán keresztül készült.Nagyon jól bírtam,kivéve a gerincemen meg a lapockámnál.A bokánál ugye elég vékony a bőr,és ahol közvetlen csont van alatta,még annak is nagyon tud fájni,akinek magas a fájdalomküszöbe mint pl nekem.Nem lesz kellemes bokára,de ott hamar elkészül,gondolom nem nagyot akarsz.Fájni fog az tuti!:S
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek mi számít nagynak de kb egy 15 cm-s kolibriről lenne szó.
2009. okt. 5. 16:51
4/4 anonim válasza:
nekem is 3 órán át csinálták a hátamra, és igen lapockánál fájt és gerincemnél de nem vészesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!