1-10-es skálán mennyire nagy a hasam? (kép lent)
Figyelt kérdés
egy ideje már fogyózok, de még mindig nem értem el a lapos hasat, mennyit kéne még hozzá fogyni?
2013. máj. 25. 11:05
2/23 anonim válasza:
szerintem semennyit, de egy kis hasizom gyakorlat kellne, hogy feszesebb legyen
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, maximum 2 kilót, de sportolj sokat, és szép lesz!
Amúgy elég lapos a hasad.
4/23 anonim válasza:
A hasad jó, a csípőd az, ami nagy (igen, szép a széles csípő, de ez már a lábaidhoz képest tényleg NAGY), én inkább arra csinálnék sok gyakorlatot.
5/23 anonim válasza:
Szerintem nem nagy a csípőd, csak van rajta úszógumi, azt kéne ledolgozni. Szerintem is edzened kéne, a fogyó nem sokat ér. http://www.youtube.com/watch?v=tnz3x4UjuEE
Én ezt ajánlom, heti kétszer minimum megcsinálom, a hasam lapos, izmos, és az úszógumim is lejjebb ment:)
8/23 anonim válasza:
szerintem nincs vele gond, nekem bejön
10/23 anonim válasza:
jó ez így, tetess rá valami sexy tetkót, csapass bele piercinget, húzz fel bikinit és vonszold le a szottyadt tested a strandra...
P.S.I : vigyél óvszert :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!